zelalulusoy Gizem1504 ben şuan 16 haftalığım ama şimdiden bakıyorum randevulara siz kaç gün evvelden buldunuz
GizemHamza34 zelalulusoy ben ücretli olan Prof Dr Ali benian hocaya gittim eşimi ve oğlumu da içeri o kadar memnun kaldım ki 1900₺ ödedim eşim videoya da çekti
zelalulusoy GizemHamza34 perinatolojide doç.Ayşegül özel diye bir doktor da var o da ayrıntılı yapıyor randevu sisteminde gördüm o nasıldır acaba prof olması daha mı önemli
zelalulusoy GizemHamza34 ultrason renkli mi ? Bir de bu Ali hoca perinatalog değil sanırsam detaylıyı perinataloji yapıyor
Rukiyeinci94 GizemHamza34 Merhaba,randevuyu nasıl aldınız acaba ? Bu doktorun adını çok duyuyorum bende detaylıya gitmek istiyorum da.
Gizem1504 zelalulusoy evet ücretsiz sağolub ben 20 haftalıkken baktım 21+2de gittim 3 günlük açıyırlar sanırım daha erken 20.haftadan sonra bakabilirsiniz bence
Gizem1504 zelalulusoy ben başta saatleri ayarlayamadım en son 19.59da sistemi açtım tam 8de açıyolar randevuyu 3. Girişimde alabildim
Ceren189 Gizem1504 bende 21. Haftada gidicem ama erken gelmişsiniz derler diye endişeleniyorum size bir şey dediler mi
GizemHamza34 zelalulusoy kadın doğuma gireceksiniz yanda öğretim üyesine tıklayın orda çıkıyor Ali hoca
GizemHamza34 zelalulusoy dediğiniz doktoru bilmiyorum ama bende Prof istediğim için Ali hocaya gittim
zelalulusoy GizemHamza34 aslında erkek diye biraz çekiniyorum ilk gebeliğim hep kadın doktora gittim devlette. Erkek doktora hiç gitmedim rahat olamam diye.
GizemHamza34 zelalulusoy normalde bende bayan doktor tercih ediyorum ama alttan muayene olmadığım için rahattım
zelalulusoy Gizem1504 randevu alırken doktor ismi hiçbir şey yazmıyor şansına kim gelirse mi oluyor erkek doktor da gelebilir mi