Ay inanamıyorum 30 gün kaldığına daha dün son 99 yazmıştım. Zaman hiç geçmiyor gibi geldi ama geçmiş işte. Hamilelikten çok yoruldum sevdiğim şeyleri yiyememek istediğim gibi yatıp kalkamamak başlarda mide bulantısı sonra mide yanması ağırlaşması derken buralara kadar geldik çok şükür. Daha önce normal doğumdan korkmuyorum diye post açmıştım birkaç arkadaş daha çok zaman var son zamanlara gelince görürsün demişlerdi. Valla hala korkmuyorum düşüncelerim değişmedi 😅 Herkes nasıl yapıyorsa biz de öyle yapacağız inşallah. Korku hissi değil ama heyecan basıyor düşündükçe, nasıl olacak ne hissedeceğim becerebilecek miyim soruları aklımı kurcalıyor daha çok. Hazırlığım hala yarım yamalak, bebişe bi dolap alalım dedik başımıza bela oldu evde bekledik gelmedi ulaşamadık dediler ekstra para istiyorlar teslimat için. Allahın belaları yüzünden ne kıyafet yıkayıp kaldırabildim ne odayı toparlayabildim her yer her yerde kaldı bunun stresini de yaşıyorum. Umarım problemi kısa zamanda çözebiliriz. Onun dışında ilk nstye geçen hafta girdim artık her hafta kontrole çağırıyor doktorum baş geliş görünüyor şimdilik bir problem yok. Sizlerde durumlar nasılll