Merve2302 Hafta da gittik erkek dedi baya da net gözüküyor ama hala kız hissediyorum 😂😂 Buradan dönmez ama var mı dönen kızlar
neanladinyurdagul Merve2302 yani bu nasıl dönsün bilmeyen bile anlar erkek olduğunu 😂 hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün
Zhdnl Merve2302 maşallah canım erkek benimde böyleydi pipiyi görünce ikna oldum değilse inanmıyordum hala erkek olarak devam ediyoruz değişmez🤣
Eminesentepe1 Merve2302 ya evet Vala ilk kez bu kadar kzı hissettim belki bir umut ama pipi de çok netti diyorum beni bulmaz o süprizler 😏😀
Zhdnl Merve2302 bana da doktor pipi resmi verdi üstünede pipi diye yazdı 🤣🤣🤣 bi umut doğunca cinsiyet farklı çıktı diyenlere inanmıyorum bu değişemez yani sen bi de 16. Haftada gör pipiyi rüyalarına girer ikna olursun 🤣🤣🤣
Merve2302 Eminesentepe1 valla benim de pipi baya net 😂😂 pipiden başka ne olabilir ki bu 😂 değişenlere ne diyorlar acaba ya 🤣
Eminesentepe1 Merve2302 burda okuduğum kadarıyla çok değişen oluyormuş pipi görüp sonra başka şey cıkan en net detaylı sanırım 🤷♀️benim görüntü de aynı seninki gibi ya o kadar net ki
Merve2302 Eminesentepe1 benim ilk bebeğim o yüzden ikisi de olur ikisi de yok ama hislerim çok kıza yönelikti😂 senin oğlun var sanırım bu kadar kıza yüksek olduğuna göre 😍😍
Eminesentepe1 Merve2302 tamam ilk bebekse olsun ya 2. De farklı olur illaki ama benim 3 olunca işte insan bir umut diyor 😀
Eminesentepe1 Merve2302 ay evet hemde 2 oğlum var çok plansız oldu bu nasıl oldu Blmyrm bilinçli olan bişey değil korunuyordum zaten ama 2 erkekden sonra 3. De erkek deyince baya bi modum düştü tabiki öncelik sağlık ama herkes ister iki duyguyu yaşamak 🙂↕️
Merve2302 Zhdnl hahahahahah ayyy çok güldüm 😂😂😂😂 adapte olmam lazım kendimi kötü de hissediyorum böyle olunca vallahi çocuğum küsmez inşallah 😂😂