Cambardak__ Mucizem2131 evet bugun resmi tatil ya sadece nöbetçi eczaneler açıktır canım inanki hicbir belirtim yok ne agri ne sizi hicbi şey yok sende varmi belirti
Mucizem2131 Cambardak__ benim sadece sağ kasığımda ağrı oluyor arada başka belirtim yok ilaçlar da kullanıyorum ya estrofem duphaston fitil . anlamıyorum bişey .
Mucizem2131 Mucizem2131 yarın test yaparım gibi dayanamam ya herkes gibi belirtim yokkyarin yedinci günü transfer günü dahil net belli olur bence
Cambardak__ Mucizem2131 için rahat eder en azından yarın test yap canım önceki transferlerimde bende 6.gunde falan icim kipirdamaya basliyodu acaba varmi diye heyecandan yapıyordum bu kez çok korkuyorum negatifi görmekten o yüzden biraz yüzleşmekten kaçıyorum 😔
Mucizem2131 Cambardak__ bende oyleyim ilk transferim negatifti yedinci gün ve sekizinci gün yaptım negatif gördüm bunda kararsızım yüzleşme korkum var benimde
Cambardak__ Mucizem2131 Allah yardımcımız olsun kucağımızı doldursun tez zamanda 😔 test yapabilirsen banada haber ver canm belki bende cesaretimi toplarım
Emnnur koza08 cnaım çıktı sonucum artmış doktorum cuma keseyi görürüz dedi inşallah Allah izin verirse 🤲🏻
Emnnur koza08 canım keseyi gördüm ama cok küçüktü cuma günü tekrar bayramdan önce gidicem rabbim nasip ederse haber edeyim dedim
koza08 Emnnur canım daha çok yeni küçük olması çok normal. Çok sevindim görmenize. İnşallah sağlıkla ilerlesin. Tekrar güzel haberlerini bekliyorum. 🌸
koza08 Emnnur etmez miyim. Benim de yarın doktor randevum var. Ense kalınlığını ölçüp fetal dnaya yönlendirecek. İnşallah her şey yolundadır. Randevu yaklaştıkça stresim artıyor.