cylnmy Kızlar 35+4 üm. Sabah şeffaf herhangi bir rengi olmayan jel kıvamlı akıntım oldu. Kanama pembelik kahverengi va hiçbir şey yok. Hafif regl ağrısı gibi ağrılarım 2 gündür vardı. Sizce nişan mıdır? Bugun doktor randevum vardı zaten ama hafif korktum
myangelson cylnmy hayır illa renkli olmaz. Benim şeffaf sarı arası bir renk gelmişti. Normal akıntıdan çok farklı direk anlaşılıyor yani. Sümüksü katı yapiskan bir kıvamı var
Girlmama cylnmy bakin akinti demissiniz nisan oyle degil bildiginiz ultra kati ve cok olur nisan butun sekilndedir bir sisenin ucundaki mantar tipa gibi dusunun ona benzer gelirh ayni gorevi gorurler ve genelde renkli olur
Alavya Benim 34. Haftada kanlı pembesi gelip bir gün boyunca da sarimsi kahvemsi gelmişti. 35i dolduruyoruz ve c.tesi 36 olacağım neredeyse 2 hafta geçecek gene de bir şey olmadı tekrar 🙄 buna benzer bir şey yaşayan oldu mu @myangelson @Sngl_12022 @cylnmy
myangelson Alavya benim erken haftada gelmişti o yüzden birşey diyemeyeceğim 🥲 doktorunuza söylediniz mi nişan geldiğini haberi olması gerekiyor 😊
Alavya myangelson söyledim erken doğum riskim olduğu için zaten ilaç kullanıyorum ilaçlarımı sıklaştirdi ve boll yatış verdi sadece arasından 2 hafta geçtikten sonra bebis gelecek mi yoksa nisan sonrası daha uzun süre kalacak mı yaşayan var mı merak ettim
myangelson Alavya Rabbim zamanında doğum yapmayı nasip etsin 🤲🏻 burada çok görmüştüm nişan gelip hala doğum yapmayanlari umarım sizinki de öyle olur 🌸
myangelson cylnmy 19. Haftamda geldi nst falan baglanmadim ama doktor ultrason sırasında sancı görmüştü
cylnmy myangelson ultrasonla baktı bir şey demedi olsa derdi herhalde ay valla çok stresli :/ çok teşekkür ediyorum
myangelson cylnmy haftam küçük oldugu için benim ultrasonda görülmüş olabilir nst göndermedi mi doktor? Her kontrolde nst bakılır sizin haftalarda
myangelson cylnmy o zaman sancı yoktur olsaydı söylerdi doktorunuz 😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
myangelson Simsimsimm 19. Haftada geldi. Acil serklaj atıldı. Ama enfeksiyondan dolayı 26+5 de doğum yaptım kaybettik bebegimizi