erikarpuz Yektek22 hep aklımdasın senin için çok mutluyum Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ❤️
Yektek22 Cicekliperde kesenizin boyutu kaç acaba. Birde yolk kesesi var dedi mi ? Foto varsa atar mısınız Burda hep 5. Haftada embriyoyu görenler var daha öncede acı tecrübe yaşadım çok korkuyorum o yüzden
kalorisizpatates Yektek22 canım ben de cumartesi gittim ilk kontrole 5+3’tü Dr yolk sac kesesini gördü vajinal baktı 2-2,5 hafta sonra gel dedi bana da süre fazla geldi öyle aklıma yine geçen senedeki kaybım geliyor inşallah bu defa sağlıklı olur
koza08 Yektek22 karından ultrasonla daha net görünmemesi çok normal. Daha bu günlerde kese anca görünüyor. Stresini çok iyi anlıyorum canım. Ama doktor görmüş böyle durumlarda kontrolde anlık görünüyor ultrason fotoğrafında görmemek normal. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşallah 🌸❤️
koza08 Yektek22 üzmek için söylemedim. Ben çok anlayamıyorum görüntüden. Sadece bu haftaların erken olduğunu söylemek istediğim.
helen2323 Yektek22 hiç tedirgin olmayın, bende bu sürede baktığımda kesem yarı oranındaydı, endeşi ettim, diğer kontrolde endişeden kalp atışlarına tepki. Vermedim yani, çok iyi durumda görünüyor