Busranur_mnts Masal2021 diğer markayı bilmiyorum canım artımed bende ayın 9 unda silik çıkardı 4 gündür awoxta bişey yok bi nokta oluyor sonra o da gidiyor
Busranur_mnts Masal2021 bu sabah da yaptım da çizgi göremedim ilk 5 dakikada sonuç yerinde alttan nokta olacak gibi oluyor kuruyunca gidiyor o da adete daha var da pcos var bazen gecikebiliyor tahmini yumrutlama 2 mayıs daha 11 gün oldu ama erken galiba
Masal2021 serra_62 Slmcnmyeniben Mariam1 1melekannesi3858 KLORAKHANIM Busranur_mnts Şüpheli ilişkiden 11 gün sonra için iyimi sizce bu değer bat
Nigar_A Masal2021 adetten 2gün önce yaptım, ilk 30saniye içinde çıkmayınca çöpe atmışdım )adetten 1gün sonra yaptım çıktı çöpden 2gün önceki testi buldum .oda çok silik pozitifmiş meğer
Masal2021 Nigar_A aa :) az da olsa doğruluk payı oluyormuş demekki:) ne güzel peki ikiside aynimiydi markasi
Nigar_A Masal2021 evet silik çıkınca 5.6tane yaptım bi kaç gün ard arda.çünki internette baktım yalancı pozitif vere biliyormuş attı med diye. En sonuncu artık kıp kırmızıydı
Nigar_A Masal2021 adetten 2gün öncesinde çok aceleci davranlp 30saniye içinde çıkmayınca atmışdım.çünki ilk gebeliğimde saniyeler içinde çıkmıştı öyle olması lazım diye düşündüm.meğer beklesem çıkacakmış.ama adetim geçince yaptığlnda ilk 1dakikada çıktı
Masal2021 Nigar_A anladım canim tşk ederim ❤️ bende yaptım bugün artimed silikti omce hayaletti sonra silik pembe çıktı ama freely 5. Dakikada çıktı bilemiyorum güvenemiyorum yarın days doctor yapacam bakalim
1melekannesi3858 serra_62 canım ben ar+med ile öğrendim.hamileligimi hatta inanamadim ikinc test yaptım onda da pozitif cikti
Masal2021 KLORAKHANIM geçen hafta yapmıştım baya hepsi pembe değildi hepsi mor gibiydi ama dünden beri yaptığım üç test pembe çizgi verdi
Masal2021 KLORAKHANIM peki canim bişey soracam sağlık ocağıni arıyorum kan vermek için ulaşamıyorum acile gitsem geçen hafta vermiştim orda direk gorurlermi geçen hafta geldin demesinler diye :)