Tugceduman61 Kızlar günaydın belirtiye dair nerdeyse giçbirşey yok çok uyuyorum sadece var mı benim gibi olanlar 4+5
Phyloo Tugceduman61 iki çocukta da göğüs hassasiyeti yoktu dokuz ay boyunca her belirti herkesde olacak değil bacı korkma bişey olmaz
Arazynp Tugceduman61 4+2 deyim canim. Gogus hassasiyeti bende de var. Ara ara karnimda batma oluyor. Onun dışında başka bir belirtim yok. Normal yani.
anneyim9 Tugceduman61 bende de yoktu ilk zamanlar sadece deli gibi uyuyordum😃 sonradan gögüslerim şişti ağrımaya başladı😃
Zamian Tugceduman61 merhaba canm bendede 5+0 dune kadar hafif gogus hassasiyetim vardi bu gun yok😔 acaba sprun varmidir
Tugceduman61 Zamian problem yapma canım msj yeni gördüm 😒 21 olduk gayet iyiyiz belirtiler kişiden kişiye değişiyo
Zamian Tugceduman61 bu gun 6+0 oldum yinede belirti yok gogus hassasoyetimde gunduzler azoluyor geceler fazla cok korkuyorum bebegime bir sey olur🥺
Sss1947 Zamian illa belirti olması gerekmiyor ki hiç belirti görmeden hamile kalan çok insan var içinizi rahat tutun bence