Ece8989 @AnneeeG1 valla 18de 10 küsür dün 29 larda çıktı. Gecikmemın 2. Gnüü ama sanki betahcg az gibi geliyor :(
Ece8989 Bende çok yorgunum biraz da karnım ağrıyo aama ağzımda ve dudağımda yanma gibi bi his var çok rahatsız edici değil ama. Bundan önceki gebeliğimde göğüslerm hemen şişmişti ama şimdi başka hiçbir belirti yok. Ha bide yiyip yiyip doymamak hep midem kazınıyo jshwjwjw 😂😂😂
Hndmomy mmomyisss verdim canım 98-251-1290 baya yükseldi pazartesi kontrol için gideceğim doktora sende durumlar nasıl 🥰
mmomyisss Hndmomy canım bende 2 kez daha verdim 33-71-151 sonra bidaha vermedim pazartesi günü doktora gideceğim bende 🤲🏻❤️ hayırlısıyla görürüz keseyi inşallah aynı gün gidecekmişiz 🤲🏻❤️
Hndmomy mmomyisss evet canım inşallaah hayırlı sonuçlar alırız 🥹 aramız en fazla 1 hafta fark olacak gibi son adet tarihi kaçtı senin 🥰
mmomyisss Hndmomy eveet hayırlısıyla, sağlıkla öyle olacak heralde canım 🤲🏻🤲🏻 22 nisan son adet tarihim ama bu ay ovülasyon testi yapmıştım 9 mayısta döngümün 18. gününde yumurtlama gördüm canım, senin hangi tarih ☺️
Hndmomy mmomyisss aa benim de sat 21 nisan ama ben yumurtlama takibi yapmıyordum ne zaman oldu bilmiyorum yani 🫢
mmomyisss Hndmomy aynı günler ya gerçekten ne güzel tesadüf 🫠 Pazartesi günü doktor sonrası yorumlaşırız inşallah güzel haberlerle 🤲🏻
mmomyisss Hndmomy aaaa hadi hayırlı olsun ya kaç haftalık çıktı ultrasonda canım kalp atışını duydun mu🥰🧿
Hndmomy mmomyisss 5 haftalıkla uyumlu dedi doktor biri büyük biri küçükmüş zaten daha kalp atışı duymadık canım 10 gün sonra dedi doktor 😍 senin kaç hafta çıktı sen duydun mu kalp atışı 😌