Anniskoo0634 Gelince haberleşelim 1 aydır hastaneye gitmiyorum bakalım bu gün ne haberleri alıcaz herkese şimdiden güzel haberler temenni ediyorum ♥️ bu günlerde hastaneye gidenler kaç kilo boy falan yazın bakalım durumlar nasıllll
Rebellious Anniskoo0634 31+3 hadtalığım her hafta kontrole gidiyorum en son 1560 gramdı cuma günü gene gideceğim bakalım kaç kilo olmuş tabi bunun yanı sıra doğum korkusuda hafif hafif olmaya başladı
Hasret18ayaz Anniskoo0634 32+2 yarın görüş günü çok korkuyorum erken doğum kararı verilecek yüksek ihtimalle yarın benim için. Bebişim kilo aldimi çok merak ediyorum
Derya_y Anniskoo0634 en son 1650 gramdı 30 haftalıktım, bugün kontrolüm var birazdan öğreneceğim, çok gerginim nedense 🥹
Anniskoo0634 Derya_y bende öyleyim zaten panik bi insanım herseye stres olurum ama kötü bi enerjim yok şükür Hersey yolunda zaten ♥️
babyloving Hasret18ayaz kaçınca haftada geldi canım benimde erken doğum riskim var da su gelse ne yaparım diye düşünüyorum
Hasret18ayaz babyloving 17. Haftada geldi duyum ama çok şükür ki suyum bebeğim için yeterli seviyede kaldı bu haftaları gördük
Zeyagi 31 haftalıgız bızım utrasyonda bas ve karın cevresi 28 haftada kalmıs gelısmemıs ayaklar sadece gelısmıs buda bır rıskmıs bunu yasıyan varmı aranızda
CoolMamaMode Anniskoo0634 33. Haftamdayım yarın gideceğim doktora .. geçen hafta da gitmiştim boyu 44 cm kilosu 2025 gr dı makat gelişti bakalım dönmüşmü beyfendi :))