SuEr_Tu1512 Merve8155 O zaman öyledir yaa. Benim ilk gebeliğimde 13.haftada %80 erkek dedi öyle de oldu. Cuma günü gittiğimde 15+3 olucam inşallah bu seferki gösterir 🤲
Merve8155 SuEr_Tu1512 bende 15+1 olmusum🥹 cok heyecanli ilk defa boyle uzun gordum ozelde cok duygulandim renkli ultrasonda da gosterdi elini yuzune kapatmis🥹
SuEr_Tu1512 Merve8155 Ben devlete gidiyorum başından beri, doktorumdan da memnunum benimkini de öyle gösterir mi acabaa🥹
Merve8155 SuEr_Tu1512 bende devlete gidiyoru normalde .ama kisa gosteriyolar cok detayli gostermiyo.ikili sonucumu gostermeye gittim bide cinsiyeti ogrenirim dedim.ama utangac cocugum gosteremedi.kendini🥹
Merve8155 sendekimsinnn yeni paylasim yaptim doktor biraz erkege benzetti ama kesinlik icin tekrar cagirdi
Merve8155 SuEr_Tu1512 aynen oyle ama ben ikili sonucum icin gitmistim.nasilsa bi hakkim daha var ondan uzulmedim.bi dahakine gosterir insallah
Talentedmom Merve8155 rüyada altın görmek erkek bebek diye biliyorum hayırlısı olsun cinsiyet belli oldu mu
Talentedmom Merve8155 çok göstermiyor kendini ama çıkıntı var gibi 16.haftada netleşir giderken tatlı birşeyler yiyin