Sondurak Essenn Hayır sadece hamile olduğumu Anne rahmine yerleştiğini söyledi ultrasonda kese gözüktü dedi ama kalp atışları duyulmazsa de çok küçük önümüzdeki pazartesi günü gideceğiz inşallah kalp atışlarını duyabilmek için bakalım duyabilecek miyiz
Essenn Sondurak o zaman doktorun 7 haftalık demesi ilginc çünkü 7 haftalık bir bebeğin herşeyini görebilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah duyarsınız canım 6+3 de gittiğimde duydum bende ☺️
Seerdaay Sulee123 benim kasık ağrılarım ve akıntım oluyor.Göğüste hassasiyet çok fazla bide yumurta yiyince rahatsız oluyorum🙄ben de bugün 7 haftalık oldum🤲
Sondurak Essenn yok dr gittim de 4 haftalık ti o zaman duyulmaz 2 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı için şimdi dr hesabına göre 7+2 yim benim hesabıma göre 4+4 um bakalim inş pazartesi gidince duyariz🤗
Kelebegimmm aytenaslaan her kes midem bulanıyor falan yazdığında ne güzel bende yok keyifle yaşarım diye düşünüyordum🤦🏻♀️En nefret etdiğim şey mide bulantısı🤦🏻♀️Ama 12ci haftada falan geçiyormuş in şa Allah o günleri görürüz.bebekler sağ salim doğulur😔
Kelebegimmm Alper şimdi biraz daha iyi hissediyorum.bulantı arada oluyor bide sadece limon kivi gibi şeyler yediğimde aç karına kusuyorum.şimdi 10cu haftadayım.
Mltmm MDA bende 6+3 deyim bende de oluyor ara sıra bende endişeleniyorum. Daha kalp atışı için gitmedim ayın 16 sında randevum var
MDA Mltmm bizde tam 6+3 de duyduk kalp atışlarını. İnşallah hayırlısıyla sizde duyarsınız :) eğer lekelenmeler oluyorsa daha çok dinlenmemiz gerekiyormuş. Sırt üstü uzanarak dinlen bol bol.
MDA bezelyecik 18 inde randevumuz var. Pazartesiye kadar geçmezse mutlaka arıcam doktorumu. Elimden geldiğince dinleniyorum ama inşallah sadece yerleşmeden kaynaklıdır.
Mltmm MDA inşallah canım sağol bunları duymak bile rahatlattı biraz ☺️İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım♥️😘
bezelyecik MDA ayakta kalmamaya özen gösterin dinlenin bide kendinizi yormayın bol bol su için 😊 aynı şeyleri yaşadığım için sizi anlayabiliyorum. Korkmayın çoğu kadın yaşıyor ama siz yine mutlaka danışın.
Busraa32 Selam bizde 6+6 yız bugün fazla ayakta kaldım yürüyüş falan yaptım sağ bacağım kalçamda ağrı var sanırım ayakta fazla kaldığım için onun dışında bulantım falan olmuyor