minigimleseruven Kızlar tayin durumumuz var kilise , orada özel hastane var mı ? Bilgisi olan var mı , kontroller ve doğum için
mlkkk minigimleseruven özel hastane yok özelde doğum için Antep’e gidersiniz. Onun dışında özel polilikinlikler var. Hüseyin kurt, Aktürk tıp merkezi gibi.
minigimleseruven mlkkk siz Kilis’te mi yaşıyorsunuz, nasıl bi şehir açıkçası hiç bilgim yok ve merak ediyorum, imkanları çok mu kısıtlı , şuanda doğuda cok küçük bi ilçede yaşıyorum ve Kilise tayin durumu var ve hiç istemiyorum:(
mlkkk minigimleseruven bizde tayinciyiz burada eşim polis doğuda neredesiniz bilmiyorum ama Kilis doğudaki herhangi bi ilden daha kötü bence 😂 biz bingölden gelmiştik orası bile daha çok gelişmiş burada hiç bir halt yok gezilecek gidilecek doğru düzgün bi yeri yok canın sıkılsa anca parka yada Antep’e gidersiniz
minigimleseruven mlkkk şans olsa zaten bizde , yaşadığımız yerde berbat hiçbir şey yok bimden başka , sıfır gelişmişlik sıfır sosyallik of anam of ne bitme çilem varmis 😆
mlkkk minigimleseruven burası da öyle anca market gezilir parka gidilir sosyallik sıfır ama şehir sakin suriyeli Türk’ten çok ama semt olarak yenibeşevler daha elit memur kesim ve kendi halkı çoğunlukta
minigimleseruven mlkkk anladım tahmin ettiğim gibi, teşekkür ederim, bu şehir niye il olmuş beni anlamıyorum antebe bağlasalarmış daha hayra geçermiş 😄
mlkkk minigimleseruven Antepin ilçesi olsa çok daha iyi gelişirdi Antep’ten ayırmışlar ama hangi akla hizmet ayırdılar bende anlamıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun😊
minigimleseruven mlkkk bi şehirde adam akıllı özel hastane park avm yoksa orası neden şehir olur gelen memurlara iskence olsun diye galiba . Teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun insallah 🥹🌸🫶🏻