Nur124 EsoMom_ benim doktorum bizim için önemli olan t4 demişti depo olarak buymuş önemli olan bebek için.
Asiyeylcn33 EsoMom_ ben düzenli olarak kullanıyorum hem 50 dozluk hemde 75 dozluk .34 fln yükseldi gebelikden once ama suan 12 ye kadar indi .Annemdede yüksek tsh yüzünden düşük olmustu düzenli kullanmanı oneririm. Ben bırakdıgım zaman direk yükseliyor cok dikkat ediyorum mecbur
EsoMom_ Dryakbts valla canım ayda bi kere doktora gidiyorum hemen düşüyor on beş günde ama doğuma kadar kullanıyorsun ilacı mecbur
Dryakbts EsoMom_ anladım canım. Sağolsun dün gittiğim doktor beni biraz üzdü değerlerim yüzünden şimdi bende başladım ilaca ayın 15 inde tekrar kan vereceğim inş düşmüş olur.
EsoMom_ Dryakbts sağlık ocağında verme kanlar beklediğinden değerler yüksel çıkabiliyor değerin kaç ve kaç haftalıksın
Dryakbts EsoMom_ tsh 4.91 gebe değilim henüz doktor değerin düşmeden deneme bile zaten olmaz çocugun bu değerle dedi.
EsoMom_ Dryakbts sen bende doktorunu değiştir hemen düşer değerin bence onun dısnda bi sorunun var mı yumurtalıklarda ve ne kadar süredir evlisin
Dryakbts EsoMom_ yok canım kafın doğumada muayne oldum bir sıkıntı çıkmadı sadece tsh ım yüksek çıktı hormon testi inde ondada iyi bi doktora denk gelemedim. İlaca başladım haftaya cuma özele gidip tekrar kan vercem
Ceylan1907 Selam kızlar 37. Haftadayım saglık ocagında son testlerimi gecen hafta yaptım tsh 5.24 cıktımdoktorum endokrine yönlendirdi ama 8. Ayda yaptıgımda normaldi bu sekılde yasayan varmı intermetteki yorumlar ürkütücü yasayan barsa yazabilirmi