4yaprakliyoncam EsoMom_ bilmiyorum valla ama kullanmamak daha tehlikeli diyor herkes tecrübeli olanlar yani insanın da içinde hep bi şüphe olmuyor değil
Demet_yldz EsoMom_ benim ilaçla düştü ilaca devam ediyorum dahiliye de doktorumda içmemi söylüyor 32haftadayım
ikra17 EsoMom_ evet benim de aynı canım dediğim gibi uyanama 2 saat kala alarm kurup hem tiroid hemde demir ilacımı içip uyuyorum alarm çalınca bişeler yiyorum kolay oluyor benim için
8143 EsoMom_ ben 15 yıkdr tiroid hastasıyım endokrinoloji bölümü daha iyi anlıyor ona gidin ben şuan hamileyim devam ediyorum yani ölene kadar devam edicem
EsoMom_ 8143 benim öyle bi sorunum yok sadece gebelikte çıktı ilaç başlattılar düsturdu değerimi ama ilaca devam etmemi söylediler
Ozlemakyuz EsoMom_ onlar her ay bakarlar değerine eğer normale düşerse bırakabilirsin zaten benim taaa bekarlıktan vardı guatr ım o yüzden sürekli kullanıyorum ben ama genellikle sadece gebelikte yükseliyor bazılarının senin de öyledir belki
EsoMom_ Ozlemakyuz benimde gebelikte yükseldi zaten ve değerim şuan 2.12 normal ama gala kullanmamı istedi doltor