MadameTussauds EsoMom_ Benim 4,5 cikmisti guatr hapina basladim 7 haftalik hamileyim doktor bebek icin cok önemli bu hap dedi kullaniyorum
EsoMom_ MadameTussauds bana da öyle dediler bugün kaç haftalıksın diye sordu doktor 11+3 diyince bir ay sonra gel değerine bakalım ilaca devam et dedi çok düşerse değerim dedim doktorda çıkmasından iyidir dedi
Aaaa9698 EsoMom_ emin olun düşmesi çıkmasından iyidir çünkü hamilelikte en fazla 2,5 istiyorlar omunda altında olması asla sakınca olmuyor benim hamile olmadan önce bile 0 a düşmüştü ama doktor yinede düşürmemişti ilacımı aynı dozda devam etmiştim
EsoMom_ zlemceylan benim hamilelikten dolayı çıkıyor bi de adet gördüğüm zaman onun dışında normal hep önceden bakmışlardı bana
EsoMom_ Mayalime çok sıkıntı ya ben doktor bıraktırır diye bırakmıştım ama devam ederim tabiki ve ben normalde de ilaç içebilen biri değilim ve aç karnına içtiğim için midemi zorluyor bulandırıyor
Mayalime EsoMom_ sabah eşim işe giderken içiyorum uyuyorum 2 3 saat sonra uyanıp kahvaltı yapıyorum istersen sende öyle bir dene
MadameTussauds EsoMom_ Aynen cikmasindan iyidir. Oglumda hic bakmadilar bile bu degere simdi Almanyadayim kadin direk ilk olarak TSH degerime bakti sasirdim hic haberim yoktu bunun önemli oldugundan. Ve ayrica bana doktorum siddetli bulanti bu degerin yüksek olmasindan da kaynaklanabilir demisti
Bumah EsoMom_ evet bende aynı şekilde doğuma kadar devam edicem ilaç dengeye soktu ilacı bırakırsan tekrardan artar ve bebekte zeka geriliğine sebep oluyo ilacı çok düzenli kullanmamız lazım doktorum bu şekilde söyledi bana her ay düzenli takip yapılıyo
ikra17 EsoMom_ benimde yüksek her ay kan verip değere göre ilaç içiyorum haftanın 4 günü 100 mg 3 günü 75 mg içiyorum uyanacağım saatten 2 saat öncesine alarm kuruyorum hem aç karnına demir ilacını hemde tiroid ilacımı içiyorum uyuyorum uyanınca direkt kahvaltı hazırlayıp yapabiliyorum hiç değilse ilacın üstünden geçmesini uykuda beklemiş oluyorum
Aaaa9698 EsoMom_ hemen düşürülmüyor belirli bi süre o şekilde devam ediliyor bende hamile olmadan öncede kullanıyordum troit hastasıyım o yüzden doktor bırakın demediği sürece asla bırakmayın
EsoMom_ Aaaa9698 o zaman korkmamı gerektirecek bi durum yok ya bana duzgunve anlatmadılar ki insan korkuyor ister istemez
minnakhanimmm EsoMom_ benim bildiğim tiroid varsa bırakılmıyor hamilelik sonuna kadar kullanılıyor benim 6 küsurlara çıkmıştı şuan 1.15 flan ama doktorum devam dedi
EsoMom_ minnakhanimmm benim yok aslında hamilelikte bi anda çıktı sınırdaydı zaten iki hafta da 2.12 oldu