Naznaz9 Bebeğim 7 aylık yarım kundak yaparak uyuyor yaz geldi nasıl yapacağım bir öneriniz var mı şuan bile üstüne bir şey örttürmüyo sıcaklıyor kundaktan dolayı
tatlibebegim_ Naznaz9 benim ki 1 yaşında kundaksız uyumuyır müslin örtüyle yapıyorum tam dalınca biraz gevşek bırakıyorum
obiranne3 Naznaz9 müslin örtü ile yapın zıbın giyindirin içine atlet zıvınlardan. ev aşırı sıcaksa aksi taktirde giyindirdipinizde isilik olur
ppmerlina Yerim yaa bence hele bi haziran gelsin o kendisi çıkarır sıcaktan rahatsız olur eminim. Şimdilik ince tülbentten yapın
Naznaz9 3_bebelianne tatlibebegim_ obiranne3 müslin örtü hiç sağlam değil ki açıyor kollarını açınca da uynıyor çıt sese uyanan bir bebek
Happyka Naznaz9 tülbent olmaz hava geçirmiyor sonuçta bebekler için değil, muslin örtü tam zamanı şuan
Melikeakkc Naznaz9 sevibebe markasının sadece kolları saran kundağı var ondan aldım ama 7 aylık olana olur mu bilmiyorum ama. Müsli kollarını saracak şekilde katlayıp sarabilirsin🙏🏼
Girlmama Naznaz9 sadece kollar icin kundak var onlara bakin ama bir an once biraktirmaya bakin cunku hep boyle yatarsa biraz daha buyudugunde hic ayrilamicaktir