Bibebek_2kedi Kızlar 35+1 yaklaşık 1 haftadır hergün migrenim tutuyor sağ tarafım sağ gözüm uyuşuyor resmen başımı kaldıramıyorum parolda fayda etmiyor yokmu bi çözümü bunun hamilelikten öncede vardı ama bu zamana kadar hiç tutmamıştı şimdi öyle bi tutuyor ki günüm zehir oluyor bana resmen ağrıdan ağlıyorum artık
Edos_32 Bibebek_2kedi öncelikle geçmiş olsun başınızı komple soğuk suyla yıkayıp yaklaşık 5 10 dk kadar balkona yada camdan dışarı çıkarın başınızı benim o şekilde geçiyor deneyin derim umarım faydası olur :) bide ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın 🌸
sadbut Bibebek_2kedi canım mutlaka tansiyon ölcümü yap kesin migren diyip gecme sakın benimde 32 de basladı 35 haftalık ılduk deli gibi basım ağrıyor kan idrar baktılar problem yok migren dendi yinede tansiyon takibi yapıyorum uykudan uyandıran baş ağrısı yüksek tansiyon karında acı agrı veya mide bulantısı gibi bi şeyde hastaneye gitmemi soylediler riske atma sakin
sadbut Bibebek_2kedi yani örnek verecek olursam geçen hafta hiçbir problem çıkmadı ama bugün baş ağrısıyla uyandım tüm gün sadece bir 2 saat beni dinlendirdi onun haricinde hep baş ağrısı çektim şu an acile geldim ne olur ne olmaz diye özellikle 30. haftadan sonra çok riske atmamak gerekiyor tansiyon takibi yapın mutlaka
milatlas13 Bibebek_2kedi evinizde lavanta yağı varsa sıcak suya üç dört damla damlatıp buharını soluyun. hem bi zararı yok hem de çok iyi gelir.
Ceyl-n Doktorum bana iki parolü aynı anda iç dedi benimde var ama bana iki parolde etki etmiyor. Birde ayaklarını sıcak suya koy o sırada başına da buz koy beni biraz rahatlatıyor, yoksa kafamı kesesim geliyor ağrıdan
Bibebek_2kedi Ceyl-n Bende öyleyim ya gözlerim şişti ağrıdan balon oldu acile gittim hiçbişey yapamayız parol iç dediler deliricem resmen dediklerinizi deniyim bi teşekkür ederim
nyx Ben hamilelikten önce de tuzlu su içerdim iyi gelirdi. Bir su bardağına bir çay kaşığı tuz atarak. Yabancı bir doktorun migren tedavisiymiş bu kendisi anlatıyordu. Gebelikte yararlı mı zararlı mı pek bilmiyorum ben henüz başındayım dün başım ağrıyınca bir bardak suya tuz koyup biraz içtikten sonra biraz daha su ekledim öyle içtim iyi geldi. Yarın doktoruma danışacağım zararı var mı diye. Siz de bir doktorunuza sorun tuzlu su içmenin zararı olur mu diye olmaz derse deneyin isterseniz
Bibebek_2kedi nyx Bunu da deniycem mutlaka sanmıyorum bi zararı olucağını normalde de herşeyde çok tuz tüketen biriyim ödemim filanda yok şuan geçsinde baş ağrısı ödem filan umrumda değil yeterki geçsin artık
nyx Elifalyw1 dediğim gibi ben daha çok başında olduğum için ödem gibi bi kaygım yok şu an başımın ağrısının geçmesi ödemden öncelikti benim için 😅 ileriki safhalar için danışılması gerek doktora ki ben yarın direkt sorucam zaten zararı var mı diye. Çok iyi geliyor çünkü bana tuzlu su ama market tuzu olmayacak hakiki tuz olacak
Bibebek_2kedi sadbut Yapıyorum canım hamlileliğin başından beri tansiyonum hep düşük çıkıyor doktor yüksek çıkmasında düşük çıkmasının zararı yok dedi