Tomriscvn Kızlar merhaba gebelik için çalışıyoruz ama ben pkos hastasıyım evde genelde spor yapıyorum.Leslie,grow withjo gibi bu dönemde sizce aramı vermeliyim ama yapmamda lazım ancak öyle zayıflayabiliyorum 🥰
Lalakaplangl Tomriscvn bence devam et zaten pcos için spor illa öneriyorlar. Benim hamileliğim sürpriz oldu düzenli egzersiz yapıyordum hala da yapıyorum
Edizhr Tomriscvn bende pcosluyum aralıklı oruç bol yürüyüş yaptım sadece spor bana göre değil gebelik içinde şuanda hamileyim
Tuba123456___ Tomriscvn pkolu birinin spor ve diyet her ikisi de sart bnde pkolıyum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamıle kaldım. Kı ağırlık yapıyordum öğrendiğim zamanlar
Lalakaplangl Tomriscvn hamile kalana kadar mutlaka devam edin spora sonrasında doktorunuza danışın, bazı gebeliklerde ilk üç ay sporu önermiyor doktorlar ama benim öyle değildi hiç bırakmadım o yüzden. 17 haftalık oldu kendim yoga hocasıyım hala aktif ders vermeye devam ediyorum.
busenaz68 Tomriscvn bende gebe kalamiyordum ve bir hışımla diyyet ve spora başladım. Tabi bilirsiniz ot çöp ne kadar bitki çayı varsa da içiyoruz bu arada eşimle. Daha sonrasında ben hamileymişim haberim.yok koşu bandında koşuyorum çaylar takvilyeler aliyorum falan hamile olduğumu öğrenince bıraktım dikkat ettim. 😅
Ozgedgn1 busenaz68 bende diyet+ spora başladım canım hamile kalabilmek için. Senin adetlerin düzenli miydi acaba
Tuba123456___ Tomriscvn hayırlısı olsun bnm imkansız gibiydi.Allah nasıp edecek olunca oluyor. 32. Haftam doldu.ve ikiz bebek bekliyorum
B-T Tomriscvn selam bende mayıs1 de başlamıştım yürüyüşe. Amacım yaza fit girmekti. 😬 bugün testte çift çizgi gördüm. Bence Yürüyüş yapabilirsin eğer risk altında değilsen. Çok zorlama başlangıç için sonrasında doktoruna danışarak ilerlemen daha iyi olur. 🌼