Kizlar ben 36 haftalik hamileyim, rahim kasilmalarim cok erken haftalardan beri var progestan aliyorum ve hep evdeyim. Bugun kontrolm vardi, benim anksiyetem var, fitigim, belime guvenmeyisim ve korkularim sebebiyle 2 hafta sonrasina gun verdi doktor ben istedigimden.
Sonra nst yolladi, nst sonrasi eve gidersin telden atarsin dedi. Nst hemsiresi sancin varmi dedi ve nst kagidini doktoruma kendisi atti, doktorda yanima gelsin gitmesin demis.
Nst kagidimi gosterdim ve vajinal muayne etmek istedi, bebim bebegim kasilmalardan sebep erken haftalardan beri basi asagida baya, 3 parmak seklinde muayne ederken “ooovvv cok asagida, elimle hissediyorum cok baski var” dedi.
Ağir is vs yapmiyorsun yoksa 2 gune dogurursun dedi, catimin cok guzel oldugunu normal dogum denemek istedigni ve anksiyete durumumu sordu.
Benim kasilmalarim cok oldugu icin, bebeginde basi dogum kanalindaymis, bir anda hastaneye rahim acikligiyla gelebilirsin normali deneriz dedi.
Kizlar bu sekilde uygun olup, bel fitigi vs problemleri olup, korkulari olup normal doguranlar varmi.
Ben sezaryeni bile genel anestezi istedim oyleki tedirginim 😔
Doktorun soylediklerinden kafam karisti acaba denesemmi ki diye ama gercekten korkuyorum ben ya.