11mrv11 Sezaryen de kullanım sıkıntı olur mu? Bir de 66-67 kilo arası doğuma girecek gibiyim hangi beden olur?
Yogurtlupilav 11mrv11 ilk doğumumdan sonra 2 gün hastanedeylen kullanmıştım. Benzer kilo için large aldım.
Aselyusra 11mrv11 M beden olur. Evet kullanabilirsin ama bana doktorlar önermedi. İlk gün haliyle taktım ama ertesi gün pansumana gelen doktor çıkar bunu pamuklu çamaşır git normal ped tak dedi. Hasta bezi bile istemedi çünkü kanamanın ne kadar olduğunu kaç ped değiştirdiğini sorarak ölçüyorlar. Ama ben yine de ilk 2 gün depend taktım çok rahat
Eceunverkanra 11mrv11 Merhaba, ilk dogumum sezaryendi depend kullandim 69kg ile doguma girdim M beden giymistim cok rahat olmustu
hhaziran 11mrv11 ilk gebeliğimde sezaryen oldum 70 kilo ile doğuma girdim Large beden almıştım. 2. De de large alacağım yine M bedenin kalıpları küçük lastik kısımlarını sıktığını yazmışlardı
Busraakay_26 11mrv11 kullanabilirsin ama çoğu doktor ve ebe önermiyor terlettiği için dikişler kuru kalması adına ped daha sağlıklı diyorlar ben almıştım en fazla 2-3 tane kullandım o da ilk gün
Girlmama 11mrv11 ben aldim ama doktorum kullandirmadi hasta bezi takti ebeler bana ayrica 52 kg girdim doguma ciktigimda karnim dumduzdu ve L beden depend asiri sıkıtı canımı acitti ve sargimi actigimda dikislerime takildi doktorumla gorustum kullanmamami terletme yaptigni soyledi onun yerine yumsek bel pamuklu ic camasiri ve ped kullandim ilk 2 gun hasta bezi ayrica ilk gun caniniz yanicak kim giydirirse giydirsin ayaginizi kaldirmaniz gerekicek hasta bezini ayakta kipirdamadan da takip cikartabilirsiniz zahmetsiz acisi, kolay ergonomik
Lalemmm12 11mrv11 küçük sızdırır canım büyük sızdırmaz içinde pamuk var zaten o kanı emiyor sana tavsiyem sezeryan olacaksan eğer bol yürü canında acısa yürü kanın aksın diye normal doğum gibi olmadığı için bol yürüyüş öneriyorlar
U-M_mom 11mrv11 Ben hem depend hemde yandan cırtlı hasta bezi almıştım dependi giyemedim diğerini kullandım ilk gün karnını biraz sıktığı için ağrıyabilir
Girlmama 11mrv11 tekrar okuyabilirsiniz ilk 2 gun hasta bezi sonra pamuklu ic camasiri ve ped ayrica hasta bezi sıkmıyor giymesi daha kolay vs
gokcekocyigiit 11mrv11 Kısmetse yine sezaryen olacağım ve depend almadım, çünkü daha önce hiç memnun kalmadım, lohusa pedi daha rahat ettirdi, depend dikiş yerlerimi acıttı ve terlettiği için rahat edemedim açıkçası.
Smyy2425 11mrv11 merhabalar ben large beden almıştım ve 1 paketi bitirmiştim dikişlerde filan sorun yaşamadım doktorda sorun etmedi yani kimse sormadı bile dikiş yerine gelirse eğer içine katlarsınz ben çok rahat etmiştim
avucundaopucuk 68-70 kiloyla doğuma gittim hastanenin verdiği hasta beziyle asla rahat edememiştim hemen depend alıp kullandım aşırı rahattı kanamam azalınca bile rahatlığından bırakmak istememiştim. Doktor sorun yapmamıştı açıkçası M beden almıştım sıkma yapmamıştı