S4201 Herkese selam 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim taşınma aşamasındayız eşyaları yerleştirirken vajinamdan yukarıya doğru böyle keskin bir ağrı ya da sızı gibi bir şey oldu bi kaç dk adım atamadım bile bilgisi olan var mı
Busraakay_26 S4201 yorgunluktan dolayı olmuştur sen yine de çok yorma kendini şuan tutunma aşamasında ☺️
Dyguackgz S4201 çok riskli haftalardasın. Uzanma ağır taşıma ve kendini çok yorma. Rabbim korusun yiyeceği ekmek varsa her türlü korunur bebek ama tedbir bizden tabiki. Tutunma aşamasında bebeğiniz. Dikkat etmelisin kendine. Rabbim korusun inşallah
Annebus S4201 benimde 6. Haftada olurdu hiç korkma ama çok dikkat et bu süreçte kendini yorma çok ayakta kalma ağır kaldırma yükseklere uzanma güzel güzel tutunsun minik mucizen 😍
S4201 3 seneye yakındır çocuğumuz olmuyordu tam tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrendim o yüzden bi şey olacak diye korku halindeyim sürekli
S4201 Ecem123aksy Dyguackgz teşekkür ederimm dikkat edeceğim.İnşallah bebek bekleyen herkes sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla kucağına alır 😊
Annebus S4201 ay maşallah maşallah çok sevindim 😍 benimde 4 yıl hasretten sonra geldi mucizem şuan 13 haftalığız 🥰