Handrella Eslemece canım çok heyecan yaptın mı öncesinde? Hafif bi sakinleştirici yapıyorlarmış galiba. Bir de planlı sezaryan mıydı seninki? Çok soru sordum :)
Eslemece Zhraaltun ilk yürüyüşte biraz zordu ama bi kere yürüyünce daha iyi hissediyorsun şuan tuvalete kendim gidip gelebiliyorum
Eslemece Handrella çok panik biriyim ağladım korktum dr a ölmek İstemiyorum bile dedim 😂☺️ Ama tavsiye etmiyorum tansiyonum çok düştü. İsteğe bağlı oldum bu arada
Hilkar Eslemece ayni durum bende de var kesin bende derim çok aşırısı tdercede paniğim spinal mi önermiyorsunız
Hilkar Eslemece anladım bende öyle düşünüyorum açıkcası çoğu kişi hissetmedik bir şey diyor sizde demişsiniz o an sakin nasıl kalıncam işte o korkutuyor beni
Eslemece Hilkar evet zor ameliyathane bir sürü insan başında vs ama doktoruna güveniyorsan kendini ona bırak. Ben serum bile taktırmaya korkan bi insanım ben yaptıysam herkes yapar 👍🏼
Ktkbsk Eslemece merhaba, inhibin a degerinizin yuksek olmasi cocukta herhangi bir problem oldugunun gostergesi degilmis degil mi?