user2524 Sultan_pnar_2024 anladımm elbet bir tıbbi çaresi vardır. Sen gönülden iste Allah verecektir eminim. Bazende en çok istediğin ve sevdiğinle sınar ya Allah o yüzden isyan etmeyin kafaya takmayın. Bence tez yakında mucizeyi yaşayacaksınız 💖
Kumsal28 Sultan_pnar_2024 son haftalar agrilardan sıcaktan uyuyamıyorum malesef 😣😫 haftaya persembe Allah’ın izniyle doğum
Sultan_pnar_2024 Kumsal28 3 yıldır evliyim 2 yıldır istiyorum olmuyor eşimin umrunda bile değil kaç gündür içim yanıyor bu durumdan için kendi annem bile ağlama olur diyor anneme bile eşimin yüzünden sert tepki verdim o gün
Kumsal28 Sultan_pnar_2024 Zamanı var demmeki canım üzme kendini vardır rabbimin bi bildiği en kısa zamanda darısı basına olur insallah 😍❤️
dunyamyavrularim12 Sultan_pnar_2024 var bacım var mide yanması beni perişan etti ne yapsam geçmiyor uyuyamıyorum uyuyamıyorum Allahım yardımcım olsun
Sultan_pnar_2024 Kumsal28 evin tek oğlu kayınvalidem yapmadığını bırakmıyor evler ayrı olsa ne eşimin hücreleri düşük varla yok arası ne edicem bilmiyorum hevesle emziklik bile yaptım heves işte