Asliisahnr Bebeği makat geliş olup baş aşağı pozisyona dönen var mı bebeğim 36 haftalık makat geliş dedi doktor bu saatten sonra zor döner kendini sezeryana hazırla dedi
Nazemm Asliisahnr benimde 37 haftalık Makat gelis Çarşamba 38 haftalık oluyorum çok merak ediyorum dönmüş mü diye
XBurcuburcu Asliisahnr selam kızlar bize de öyle dendi 36 haftalık olduk oğluşumla planlı sezeryan olur diyor doktorum dönmez artık diyor ne yapmalı acaba
T-159 Asliisahnr dönmez mi ya demekki vakti var doğumun yani doktorlar hemen sezaryen diyor ya gerçekten sinir oluyorum benim arkadaşımın 39. Haftada döndü yani dönme ihtimali var direk dönmez denmez yani ins döner canım
Nazemm XBurcuburcu benim de 37 haftalık makat gelişti doktor 38 haftalık olduğunda gel dedu yarın bakılacak karar verilecek
rumbik Nazemm yaa maşallah 37+6da gittiğimde dönmemişti şuan tam 38 olduk bu cuma yine gideceğim inşallah döner bi şey yaptınız mı dönmesi için yoksa kendiliğinden mi döndü
ozgceyrr Bol bol yürüyüş yapın, benimde 37de makattı 38de döndü. Doktor bana da demişti bu haftadan sonra zor döner sezeryan günü vericem diye. Ama çok şükür döndü yani bol su için yürüyüs yapin dediğim gibi
hamilegunlugum5 ozgceyrr ne kadar güzel ya bende de bekledik 38. Haftada hala dönmeyince sezaryen günü aldık mecbur sonra yine o aldığımız günden önce doğumum başladı ama yine tersti tabii ki 🥲
Nur1126 Asliisahnr benim yengemin 40. Haftalikllek sezaryene giderken arabanın içinde dönmüş ve normal doğum olmuş hangisi hayırlıysa öyle olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
hamilegunlugum5 Asliisahnr canım doğum sancılarıyla bile hareketi değişebiliyormuş bazen ama doktor çok yönlü bakıyor şimdi ultrasonda bekle bakalım doktorun dediği son güne kadar bir de internette egzersizler varmış bende fayda etmemişti ama her bünye farklı onları deneyebilirsin