Zhrayl 20+4 haftalık hamileyim 1,5 haftadır bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım aanki son 1-2 gündür daha az hareket hissediyorum normal mi? Günden güne değişkenlik gösterir mi?
Mry2020 Zhrayl evet o zamanlarda bazen azalıyor sebepsizce veya yorulduysan çok ayakta kaldıysan o gün hissetmezsin
Zeynepkab Zhrayl ben 26 haftalığım o kadar az hissediyorum ki benim kız nazlı çıktı hiç hareket etmiyor yiyeceklere de tepki vermiyor şimdiden sinir ediyor beni😂
Anneadayii_ Zhrayl normal bende 21+5 deyim 18. Haftada net hissetmeye başladım 3 gün çok hareketliydi hep öyle olucak sandım bir hafta hiç kımıldamadı sonra Allahtan o ara doktor randevum vardı yoksa stresten ölürdüm sonra da öyle devam etti zaten bi gün çok hareketli bi bak gün tık yok 24. Haftadan sonra her gün hissetmelisin diyolar bakalım inşallah
esnyks Mry2020 yaa benimde 22 haftalık oluyor bugün ama üç dört akşamdır hissetmiyorum aklımdaydı hep normal mi gerçekten cok dert ediyordum 🫠
Zhrayl Mry2020 biraz tedirgin oldum yarın doktor kontrolüm var da sırt üstü uzanınca daha net hissediyorum normalde ama bu sefer hissedemedim
Zhrayl __Kubracik01__ ay ne biliyim korkunca sanki bi şey oldu diye düşündüm 😅 ilk geneliğim o yüzden
Sedset Çikolata falan yiyin ister mesela benim bebişkom maden suyu ve su içtiğimde de hareketleniyor sonra sol yana yatın ama ara ara azalıyor gibi yapıyor hareketler bazen ben gün içinde bile şüpheye düşüyorum 39+5 iz hemen su içiyorum 😂
Sura_cicek 35+3 üm kızlar bende bu gün biraz az hissettim dün çok yorgundum etkilermi hastaneye gitmem gerekirmi