Busranur_mnts Bef45 nasip olucak zamanı bekliyoruz mecbur rabbim ol demeden olmuyor 😔 Allah en kısa zamanda size de nasip etsin bi doktorun eş paketi var sebepsiz infertilitede etkili kullananlar sonuç alıyor gördünüz mü onu
Bef45 Busranur_mnts evet gördüm, benim eşimde morfoloji biraz düşüktü ama dr hamileliğe engel değil demişti sanıyorum sperm kalitesiyle alakalı bizimki
motherof3son [silindi] days doctor yapmıştım. Cuma günü bata 3 kala tekrarlayacam testi dün rahmim ve sağ kasıkta baya ağrılar hissettim bugün normal her şey
[silindi] Busranur_mnts ben de yaptım negatif adet belirtiö var zaten early predoctor yaptım çıkmadı azdı idrar etkisi var mı bilmiyorum ama
motherof3son [silindi] ben de az önce freely erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete 5 gün var cuma tekrarlayalım mı
[silindi] motherof3son ben de sabırsız kalıp yaptım pişman oldum canım adeti beklicem artık üzülüyorum sonra stres yapıyorum
motherof3son [silindi] benim de baya bi modum düştü ama aklımdan çıkmıyor meraktan çatlıyorum inşallah pozitif görürüz. Yapınca haber ver bana ❤️
motherof3son [silindi] ikinci gebelik bat 19 mayıs 5 gün var adete heyecandan saçmalıyorum çocuğum da baya hareketli peşinde koşmaktan ev işinden tut her şeyi ben yapıyorum hiç dikkat edemiyorum hareketlerime o yüzden endişeliyim
[silindi] motherof3son benim de ikinci olacak bir kez kürtaj oldum ondan kaygılıyım ama hayırlısı tabi
soulmate35 motherof3son emziriyorsanız gebelik oluşumu hormonlardan dolayı daha zor olabilir ama ihtimal var tabiki yine de.
Minikcivciviimm Umut5135 Kaçtı kaca düştü ve su an kaç neden düşmüyor ki bende 1 olcak kullaniyorum daha ölçtürmedim adeti bekliyorum.