Rosegul Kızlar adetin 3.gunu estradiol değeriniz kaç çıktı ? Benim 15 çıktı. Sizinkileri merak ediyorum nasıldi ?
Parinas Rosegul düşük çıkmış. 50-70 arası olmalı sağlıklı yumurtlama için. Benim de 20 çıkmıştı ilk gebeliğim oluşmadığında
arven000 Rosegul 3. Gün 15 çıkmıştı profdu doktorum bana “muhteşem bütn testlerin” demişti. Ama bence düşük bir değer mesela bir ayda 44 çıkmış. Bence çok takılmamak lazım aşırı yüksek veya düşük olmadıkça. Belki 15 çıktığı ay geç yumurtlayacağızdır?
Ikraa_22 Rosegul benimki doktora değere göre aşılama yapıcam dedi bu tahlılı sonra 51 çıktı doktor gayet iyi ve yaptı aşılama
Busranur_mnts ekimde 74 çıkmış şubatta adetin 14 15. günü 305 21, gün 256 şubatta ilk klomeni kullanmıştım tam neyi gösteriyr bu hormon
Parinas Busranur_mnts östrojen hormonunu gösteriyor. Ama adetin 2nci ya da 3ncü günü bakılmalı. Yanıltır yoksa
Parinas Rosegul bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Aynı ay 55 oldu hamile kaldım. Ama temkinli kullanılmalı. Çok yükseltme durumu da olabilir. Bi de incir kürü var ama o beraberinde prolaktini de yükselttiği için biraz daha temkinli yapılmalı
Rosegul Parinas incir kürünü kullandım bu 5 gün ama doktor klomen verince bırakmak istedim devam etmedim. Yaptığınız kürü nasıl uyguladiniz ?
Parinas Rosegul klomen kullanıyorsanız kür yapmayın. İkisi de östrojeni yükseltiyor. Bu sefer çok yükselir yumurta aşırı büyür sağlıksız olur. Ben tarif veririm o kolay da klomenle birlikte olmaz
Parinas Rosegul benim 6 ay olmadı. Çok değil ama bekarken yumurtlama tembelliği teşhisi almıştım. O da estradiole bağlı bi durummuş zaten. O 6 ay geçmek bilmedi bana 🤦sizin çözümünüz de benzer bence benle
Rosegul Parinas klomen kullandım, duphaston da verdi bu ay doktorum. İncir kürünü bıraktım klomeni kullanınca. Gelecek ay kullanmadan sizin kuru uygularin tarif ederseniz çok sevinirim
Parinas Kelebekkkk34 değeriniz çok güzel ama başka hormonlarda da sıkıntı olabilir. Ya da hiç bi sıkıntı olmayıp stres kaynaklı da olabilir.
Kelebekkkk34 Rosegul ne ilacı canım ? Klomene başlıcam önümüzdeki ay ve yumurta destekleyici ilaç kullanıyorum
Kelebekkkk34 Rosegul pikassos ve inofolic combi kullandım canım. Şimdi doktor 2000 mglık al dedi inofolic şase aldım ona başlıcam bugün. Sen hangisini kullanıyorsun