Busranur_mnts Anneyimana ben ağda yapıyorum şuanda yapılacak bir şey yok bebek düşünüyorum doğum olduktan sonra lazere gitmeyi düşünüyorum
TugceOrak Anneyimana sırtımda yok ama karnımda hamilelikten sonra kıl olarak çıkmaya başladı, önceden az az sarı tüyler vardı hiç rahatsız etmiyordu ama şimdi baya kıl oldular ben ağdayla alıyorum canım. Gebelikte en sağlıklı yöntem ağda
Parinas Anneyimana ben hiç tüylenme sorunu yaşamadım ama duyduğum alınırsa kalıcı olacağı, doğumdan sonra kendi kendine döküldüğü. Sabretmek lazım sanırım
C01_ 32 haftaya girdik bu zamana kadar ağda idare ettim ama artık birşey görmüyorum bizim burdaki kuaförler hiç iyi dgil tüy dökücü kullansam zararı var mıdır sizce
C01_ Busranur_mnts karnım dgil sadece özel bölge için düşündüm her kuaför diğer gelene birşey anlatıyor bizim burdakiler o yuzdn
Busranur_mnts C01_ hıı anladım canım jilet ya da traş makinesi kullanabilir misin yapamam dersen başka semte git kuaföre :)
Busranur_mnts Anneyimana canım ağda azaltır diyorlar da kıl kökünü zayıflatıyormuş normalde bence pcos da var ağda pek azaltmıyor bi tık daha belli etti sanki