Sunss HamileKadin ben elendim dün suyum geldi açıklık yoktu ve bebek kanala inmemişti 2 saat bekleyip sezaryene alındım 🥲
Elifeminask Bus-ra590 iste hafifletiyor agrıyı ama sıfır agrı sancı degil ben epidurelin en güzel olumlu etkısını dogum olduktan sonra dikis atılırken hissettm o bölgeyi uyustrdu dikisim rahat oldu
Elifeminask susaMom_ ben özelde yaptm canm devlette epidural yok diye biliyorm ama emin degilim bir sorustur istersen.
susaMom_ Elifeminask Yoksa özele giderim canım sorun yok yine de bi sorayım dediğin gibi ilk gebeliğimde özeldeydi epidural doğum vardı ama hiç teklif dahi etmedi doktorum zaten memnunda değildim doktordan 🥹
Elifeminask Sunss cok etkısı olursa dogum zor olur dogumu yönetebilmek için sancı geldıgı anı hissetmen ve sancımı dogru ıkınmayla nefesle yönetip bebegini ittirmen gerek
Sunss Elifeminask teşekkür ederim düşündüğüm gibi olmadı doğum dün suyum geldiği için sezaryenle doğum yaptım açıklık yok ve bebek kanala inmemişti
Elifeminask Sunss benim de ilk oğlum öyle olmuştu suni sancıyla acılmam oldu Bebek’te o şekilde kanala indi acaba hiç suni denediniz mi