Pinar58eslem ben kayseride yaptırdım 17800₺ ye yaptırdım 2 ay önce , en geniş panelini seçmiştik, panel panel fiyat farkı var bazı paneller sadece down ve trizomi 18 tarıyor mesela ama bizim seçtiğimiz panel komple tüm kromozomları tarıyordu firmayla iletişime geçtiğinizde paketler hakkında detaylı bilgi verirler size baya ilgileniyorlar ben memnun kaldım, inşallah her şey yolunda ilerler 🙏🏻 kromozomları normal gelirse geriye bir tek organ ve uzuv taraması kalır o da detaylı ultrasonda belli olur ilaç eğer organ ve uzuv gelişimini etkilediyse o da detaylıda çıkar ama kromozom eşleşmesinde sıkıntı çıkmazsa organda çıkacağını da sanmıyorum çünkü siz ilk kromozom bölünmesi sırasında kullanmışsınız ilacı zaten 4 haftalıkken sadece kromozom eşleşmesi olur sonrasında ilacı bırakmışsınız organ gelişimide 4. Haftadan sonraya tekabül ediyo o yüzden kromozomlar normalse organ ve uzuv gelişimide normal gelir diye düşünüyorum ilacın vücuttan atılma süresi ömrü ne kadar, bıraktıktan sonra teratojenik etkisi ne kadar devam eder bilmiyorum ama siz gerekli testleri yaptırın umuyorum ki her şey yolundadır ama aksi olursa da en azından neyle karşı karşıya olduğunuzu bilerek süreci devam ettirirsiniz, fetal dna vs yapılmazsa doğuma kadar anlaşılmama ihtimali var çünkü