Bush kizlar merhabalar konyada yasiyan war mi aramizda 😍 hastane ve doktor hakkinda karar verip emin olamiyorum 😒 tecrubelerinizle yardim eder misiniz 😒
AyseSapmaz Bush farabide mehmet bardakciya gidiyorum çok memnun kaldım ve onda dogum yapicam Allah izin verirse
Busrabusra Eger maddi durumun musaitse buyuksehir hastanesi nil hanim veya hacer hanimin cok iyi oldugunu biliyorum.ben dr.ali kemalbelviranliya gittim enson ondan once carabiye gidiyodum
Busrabusra Eger maddi durumun musaitse buyuksehir hastanesi nil hanim veya hacer hanimin cok iyi oldugunu biliyorum.ben dr.ali kemalbelviranliya gittim enson ondan once carabiye gidiyodum
Bush Busrabusra maddi yonden iyiyiz kuzum sukur ama bende ozel selcukluya gidiyodum giris ucreti zamnlaninca gitmemeye karar verdim 😒 ilcede geliyorum kontrole harcligimizin cogu yola ve hastaneye gidiyo 😒 dgum icinde hastame bakiniyorum ama isin icinden cikamadm sormak istedim
Bush Reyhan11 esimin is yeride orasiyla anlasmaliymis kuzum oraya gidelim demisti ama doktorlar hakkinda fikrim yoktu 😍 yazdgin iyi oldu ucreti falan ne kadr
Busrabusra Bush is yeriyle anlasma oldugu zaman ucret farkli oluyo daha ucuz oluyo diye biliyorum.sen hastaneyi ara bi gorus istersen
Reyhan11 Valla canim ben 6 senedir gidiyorum o hastaneye tek sıkıntı randevu saatleri biraz geciyo çünkü muayene sırasında kac doğum yaptıriyo biraz bekletiyo ama ilgili 🖒😍 Muayene ücreti de 60 lira ama siz anlaşmaliysaniz ücret biraz daha düşüyo🖒❤
Bush Ozlemr dger hastanelerdede bekleyip ediyosun kuzumda sumer hanim aklimda olsun 😍peki esin falan da girebiliyo mu iceri
Reyhan11 Bush Tabi tabi girebiliyo 😍 Beklemekten başka bi sıkıntısı yok hastane ve hemşireleri ebeleri falan süper 🖒🖒
Reyhan11 Bush Ya şöyle bisey var sen nasil.olursan insanlar da sana karşı öyle davranir diye.düşünüyorum ben😊 ben doktorumu da yaninda ki fatma abla mi cok severim mesela güler yüz gösterirsen karşılığını alırsın bence bu tabi😍
Bush Reyhan11 dedginde dogru tabi 😒 tesekkr ederim kuzum bu gidimde deneyim insallah 😍 kampusdeki selcikluyu da dgum yonunden baya ovduler aslinda
Reyhan11 Bush orasi cok uzak ya yani bana cok uzak😂 oraya gitmem.icin 2 saat yol gitmem lazim🤔 ama bende cok.duydum orasi cok iyiymiş 🤗
Bush Reyhan11 ilceden geliyo olunca hepsi baya uzak bana aslinda 😂 ama ordada devlet olunca kalabalik esi almiyolar falan ama dgum yonunden baya iyi diyolar ama oraya da kontrol disinda dguma gidersen almiyolarmis 😒
Reyhan11 Bush sadece doğuma gidince devlet ilgilenmiyolar ya 😐 valla durumun müsaitse en iyisi özel de doğum yapmak 😍