Kızlar son adet tarihim 11 Nisan yaklaşık 4-5 gün önce kahverengi lekelenme yaşadım ve adetten daha hafif ağrı şeklinde seyretti ve İki gün sürdü durdu sonra çok az bir defa yine gördüm daha da görmedim. Adet düzensizliğim var birkaç aydır ve hayıt da kullandım geçen ay. Bugün son adet tarihime göre adet olmam gerekirken adet olmadım ve sabah test yaptım negatifti sizce kesin sonuç için ne yapmalıyım ne kadar beklemeliyim ve Lekelenmeyi yaşadığım günün gecesinde ilişki sırasında zorlandım ve duşa girmeden önce çok hafif bir pembelik fark ettim çamaşırımda gerisi gelmedi duştan sonra da kahverengi akıntılarım olmaya başladı 2 gün akıntı sürdü ara ara ama tam kahverengi gibi değil çok soluk bir kahverengiydi biraz gri tarzında. Sonra durdu bir gün sonra biraz daha oldu tek seferlik. Şimdi benim asıl merak ettiğim şey o ilişki sırasında acaba döllenme mi yaşadım yani yerleşme kanaması mı bu yoksa zorlandığım için miydi ama zorlandığım için olsa komple kırmızı gelirdi neden kahverengi geldi hiç anlayamadımVe akıntı geldi süre zarfında yuksek oranda sağ kasığımda olacak şekilde kasık ağrısı ve rahmimde sızlama hissettim. Arada iğne batıyormuş gibi oluyordu bana irkiliyordum mesela. Ve lekelenme bittikten sonra bile birkaç gün boyunca bunu yaşadım ama şimdi herhangi bir problem yok bugün çok hafif yine sağ tarafta hafif bir sızı hissettim sizce durum ne ??