Benay En baştan söylüyorum biraz zor bi Doğum oldu etkileniyorsanız lütfen okumayın Benim son haftalarda tansiyonum çıkıyordu sürekli hastaneye gidiyordum hiç sorun çıkmıyordu neden olduğu belli değildi 40 haftanın sonunda doktor Pazar gelin bi alttan bakıcaz dedi ben sandım ki çatı muayenesi olacak neyse gittik doktor baktı çok hafif acıdı oda benim yüzümden oldu sonra geldi ben sadece yumuşamaya baktım açılmaya değil onu Salı kontrolünüzde ebenize söyleyin dedi yurtdışında malesef ebeler bakıyor işin içinden çıkamazsa doktora gönderiyorlar iyi dedik çıktık Salı kontrolde doktor çatı muayenesini bu kez yaptı benim canım çok az acıdı o da doktorun parmakları dolma gibi ve uzun parmak olduğundan 😂😂bahaneme bak 😂😂gün içinde sancın gelebilir dediler eve geldim saat 3 de Anam bir ağrı girdi kasıklarıma ama hala yalancı olabilir diyorum doğuran herkese soruyorum falan akşama doğru ağrı daha da arttı yurtdışında sancınız 3 dakikada bire düştüğünde doktor eve gelip bakıyor sonra hastaneye gidiliyor neyse 3de başlayan ağrı da şiddetliydi neden oldu bilmiyorum akşam saat 11de 3 dakikada bire düştü evdeki bakıcı arkadaşa eşimi çağır dedim eşim geldi doktoru aradık doktor geldi açılmaya baktı yeniden hastaneye gittik odaya aldılar bizi epidural olacaktım güya doktor geldi 3cm açıklık dedi 4 cm olunca anestezi ekini geldi epidural için ama benim sancılarım çok sıktı ve istediği pozisyona giremedim deldi deşti belimi iğneyle o esnada eşimi önüme oturttular elini tut sakinleştir diye eşim bi an ben bi lavaboya gideceğim dedi gitti gözümü bi açtım odaya bir sürü hemşire ve bi yatak geldi dedim ne oluyor meğer eşim lavaboda bayılmış 😂😂😂gelen bakıcıda ben dayanamıyorum diye ağıt tufan koyurdu onu kahve odasına götürdüler eşimide yanıma yatırdılar 😂😂😂epidural olmuyo dediler doktor 7 cm’e kadar dayan dediler ben geberiyorum sancıdan ama öyle sezaryene alın diyecek kadar değil doktor 7cm olunca morfin verelim dedi 7cm’e kadar dayandım sonra morfini verdiler 10cm olana kadar rahattım sonra 10 cm oldu suniyi verdiler morfini çıkardılar gelen doktor el atıyor giden doktor el atıyor doktor açılma tam ıkınma hissin var mı dedi hayır dedim sancı girdikçe ıkındırdılar beni 2 saat boyunca doktora bağırdım sezaryene alsana ölmemi mi bekliyorsun diye kadın bana hayır sonuna kadar deneyeceğiz diye bağırıyor morfinden gözümü açamıyorum ama ağrıdan da ölüyorum doktorla uğraşmayı bıraktım ıkınıyorum Ha bire doktor getireceğim dedi gitti bi başka doktor geldi karar vereceğiz diyorlar bende 5 kere baktın doktor hanım hala anlamadın mı el atma yeri mi orası dedim gülmekten ölüyorlar 😂😂 sezaryen dediler geldiler aldılar gittiler beni eşim gelemedi sadece iğnede bayıldım orda ölürüm dedi iyiki de gelmemiş beni ameliyathaneye götürüyorlar ben yolda ana olacam ben diyorum sancı girincede bas bas bağırıyorum falan 😂😂 içeri girdim beni sedyeye eşeğe biner gibi oturttular 😂 sancı o an tavan yaptı yıktım orayı bir adam geldi elimi tuttu sarılıyor sakin ol diye normalde olsa Çakarım bir tane ama canım açıldığı için neyse dedim iğneyi vurdular ben bi rahatladım tabi o ana kadar 24 saat sancı çektiğim aklıma geldi ve saat 14:02de geldi benim inatçı oğlum kucağıma koydular sonra onu aldılar gittiler bana da ne yapıyorlarsa artık silikon sıkma sesi gibi ses geliyor ağrı sızı yok beni aldılar götürüyorlar sanıyorum ki çocuğuma kocama götürüyorlar beni 5 hastanın olduğu odaya koydular ayaklarını hissedince odana gideceksin uyu biraz dinlen dediler azcık uyuyayım dedim hemşireler bağıra bağıra konuşuyor hiç uyuyamadım neyse su verdiler Allah razı olsun 😂doktor geldi oynat ayağını dedi oynatamadım kaldır dedi kaldıramadım bi koşuşturma oldu sonra 3 saat sonra hissettim bi derin ohhh çektiler beni aldılar odaya götürdüler kavuştuk evladımla çok güzel bi duyguymuş korkulacak birşey değilmiş Doğum bakıcı ikinciyi düşünmüyorsun değil mi bu ağrıdan sonra dedi ne alaka iki de üç de doğururum dedim düşünün 24 saat Çeksemde yine doğururum Allah hepinizin evladını tek avazda kucağına almayı nasip etsin 😍😍😍uzun olmuş hakkınızı helal edin
AlyaSu Benay canım hayırlı olsun inşallah hayırlı bir evlat olur size 😘 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 😊