Balbebek012 Serapaksu066 sancı çekerken onu bende düşündüm her sancı gelişinde doktor bana çömel kalk yap dedi ve squat yap dedi bu şekilde bebek aşağı itiliyor dedi gitmeden evde bol bol yap istersen
gokcenball Balbebek012 ay inşallah hayırlısıyla geçer benmde sancım gelsin diye uğraşıyorum şuan resmen ama tık yok
Balbebek012 gokcenball doktor ı’m her sancı geldiğinde squat yap dedi ve çömel kalk yap dedi yaptım da size de tavsiye ederim belki açılman filan olur
gokcenball 1994ozg ay maşallah inşallah benimde öyle olur açılmanız kendi sancınız felan varmıydı peki bir de kaç haftalıltınız acaba
1994ozg gokcenball 37.haftaydı 3cm açıklık vardı doktor eliyle tetikledi ertesigün kasılmalar başladı, ben sancı hissetmiyorum o yüzden suni verildi 3 saate doğum oldu
gokcenball 1994ozg maşallah banada 2 cm felan açıklık var dedi geçen hafta yarın tam 38 oluyorum inşallah benimde sizinki gibi kolay olur
serentaas gokcenball benimde yarın sabah suni sancıyla doğum olacak ilk gebeliğim. Çok tedirginim uzun mu sürer daha sancılı mı olur?