Esraresit Rosegul bende ilk denememde hamileyim kesin dedim eşim hiç bişey yaptırtmıyodu bana şimdi boşladım valla olursa allah koruyo gerçekten bide psikolojikmen kötü oluyoruz olmayınca
Rosegul Esraresit bende artık bu aydan sonra salmaya karar verdim. 2 yıldır kendimi çok yıprattım bu ayda olmassa gelecek ay ovulasyon ile takip edicem artık çok yordum vücudumu ilaçlarla falan eğer bayrama denk gelmesse yumurtlamam aşılamada denemek istiyorum ama
Esraresit Rosegul ferritini jel denesene kullanan hemen hamile kalıyomuş tüp bebekle olmayanlarki bile bu jelle olmuş
Masal777 Benim bat 4 Haziran Yeni başladım ama olmyicak kesin yumurtlama kaçırdım galiba Reglden hemen sonra akıntım oldu aşırı sadece o gün oldu başka yok olmyicak eşimden dolayı bida
Masal777 Esraresit nasil bı akintin vardi çok merak ettim canm benim enfeksiyon mü pek anlamadım Regl Yeni biti 12 de
Esraresit Masal777 koku yoksa beyaz yada şeffaf renkteyse yumurtlama tam tersi koku varsa renk başkaysa enfeksiyon canım
Masal777 Esraresit boyile bişe var hep enfeksiyon geçiriyorum zaten ama ayinin Mayıs 14 okadar çok geldi enfeksiyon akıntı benim biraz faklı ama bu bilemdim arada bı süt rengi vardı
Esraresit Masal777 soğan suyu içsene canım tüm enfeksiyonunu temizliyo regl bitince başla sabah akşam iç aç karnına her içimde yeni soğanla yap 5 dk kaynat ılıt iç i
Yenihayatyeniumut51 Rosegul Esraresit Ilknur066 Bglmmrn Moz Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem bir buçuk senedir deniyorum ve tek tüplüyüm Bat 24.Dün benden pembemsi kırmızımsı sulu akıntı geldi tek seferlik adetime de daha 8 gün var sorum şu bu akıntı yerleşme kanaması olabilir mi burdan okuduklarım hep adete 2 3 gün kala yaşamış anlayamadım bu akıntının neden olduğunu
Hilaysn Esraresit geçen ay bat’tan bir gün önce erken hamilelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmasına rağmen regl olmuştum :( o yüzden bu ay adetimi beklemeyi düşünüyorum
Rosegul Bir1kelebek benimde 23 Mayıs bende de bir şey yok henüz canım. Sadece akıntım oluyor ama peceteye sildikce o kadar