Asdfghk Büyük ihtimalle yumurtlama 12 si oldu sizce bu testte beta kaçtır ya? Böyle silik olupta kaçla öğrendiniz??
emine04444 kızlar hamilelik varsa eğer adete yakın akıntının rengi nasıl oluyor? yani beyaz ve su gibi akıntı dışındaki akıntılar geliyorsa gebe olmadığımız anlamına mı geliyor kesin
Hilaysn Burcugorkemm her zamanki regl belirtilerimden ayrı hiçbir şey hissetmiyorum. Her zamanki bel kasık ve göğüs ağrısı. Sadece batma oluyor yumurtalıklarımda onu da psikolojik mi acaba diyorum
Yenihayatyeniumut51 Eslem2112 inşallah canım ama umudum yok Instagram daki yetkili kadına attım bunda gebelik yok dedi sabah da laboquick test yaptım negatif olsa çıkardı 3 gün kaldı
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 canım keşke yani inşallah ama senin 9 kala böyleymiş benim 3 gün kaldı daha belirgin olması gerekmezmiydi
Ilknur066 Kızlar 10 Mayıs yumurtlamam bugün sabah test yaptım negatif. Reglime 7 gün var sizce çıksa çıkar mıydı?
Zehbahce Ilknur066 yaa benimde günlerim aynı şekilde test yapmadım regl olacakmışım gibi ağrım var kasıklaeımda iştahımda acayip açık 😔