Yenihayatyeniumut51 Cimcime30 Amin canım inşallah vardır regle 4 gün var ama bu test yalancı pozitif çıkarıyo diyolar bilgin var mı
Cimcime30 Yenihayatyeniumut51 valla ben yaptığım da negatıfıtı hamıle degıldım başka bır tanıdığım yaptı hamıle
Hilaysn Yenihayatyeniumut51 evet canım çok yalancı pozitif çıkartıyoo diyorlar elinde başka test var mı? en güvenilir awox. o da çoğu eczanede yok gerçi ama predictor early alabilirsin
Yenihayatyeniumut51 Hilaysn aynen çok okudum yalancı pozitif çıkanları awox inan bulamıyorum bakalım yarın sabah da laboquick kaset test yapacağım anlaşılır
Hilaysn Yenihayatyeniumut51 kaset test için adet gecikmesi sonrası kesin sonuç veriyor diyorlar. eğer awox bulamazsan predictor early al canım. kaset test bunlar kadar hassas değil maalesef
Yenihayatyeniumut51 Negatif canım erken gebelik testleri hep yanılttı beni onlar yüzünden kaç kere gittim kan vermeye sonuç negatif
Yenihayatyeniumut51 merva35 Canım şimdi değil de adet tarihim geçerse beta takibi yapmam lazım ocakta dış gebelik geçirdim ameliyat oldu tek tüplüyüm eğer hamileysem çok çok mutlu olacam o günleri unutcam inşallah