Slim32family Merhaba anneler , 24. Haftada detaylı ultrason sırasında rahim ağzı 25mm olduğu için acil serklaj (rahim ağzı dikişi) işlemi yapıldı. Şuan 32. Haftayadayim. İlk gebeliğim. Bu şekilde olup doğum yapanlar süreç hakkında bilgi alabilir miyim. ?
elanur-ozer Slim32family kuzenim 2 gebelik geçirdi bu şekilde. Progestan sürekli kullandığı için sezeryan yaptı doktor normal doğum zor olacağı için. İkinci bebeğinde rahme nerdeyse yapıştığını söylemişti doktor ama sağ salim aldı kucağına iki bebisimizi de. Rabbim kolaylık versin
Busbusxle Slim32family 23.haftada acil serklaj oldum 32.haftaya kadar sürekli yattım 36.haftada dikişlerim alındı 39+2 de normal doğum oldu
Yagmurbuse Bende şuan serkilajlıyım yakın arkadaşım acil serkilaja alındı ama şükür sağlıcakla doğum yaptı. Bende yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum inşallah güzel ilerler sürecin 🙏
Slim32family elanur-ozer doktoruma doğum şekli hakkında konuşmadım henüz, şükür ağrı sızı vs yok ama normal mi sezaryen mi süreç nasil ilerleyecek merak ediyorum ,
Tugcedoruk Bende serklajlayım 13 haftamda yapıldı onlem amaclı ilk dogum 24 haftalık oldugu için bende burda kalıyım
Elloss Tugcedoruk dikiş yapılmış ya acıyormu acaba dikiş yeri sonrasında ve yaparken bu arada ALLAH sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin 🤲
Yagmurbuse Slim32family sezeruan yaptı gayet sağlıklı bir bebişimiz var ama isteysedi 37 dikiş alınıp normal doğum yapacaktı korktu bişey olur diye
Guzelanne56 Slim32family 2. Doğumum olduğu ıcın sezaryen oldum, ilkı etken doğumdu dikişim yoktu acıl sezeryana alınmıstım
Slim32family Elloss yok şükür agri vs çekmedim kısa sürüyor 20 30 dk gibi ağır iş vs yapmıyorum, 24. Haftadan beri istirahat ederek geçiriyorum, 32 haftaya kadar geldim , ilk gebeliğim ve nasıl olacağı konusunda endişeliyim sadece