Denizaydin06 Morrinah evet bugün alttan muayene de keseyi gördüm biraz rahatladım çok teşekkür ederim ❤️
Denizaydin06 Eslem2112 offf ben çok bekledim ne biliyim 2 kat falan diyolar bi moralim bozuldu şükür sizin sayenizde rahatladım ❤️
xEndless Denizaydin06 Canım aynı hastanelerde vermemişsin değerin farklı cıkması normal ayrıca 2 gunde %60 artması da yeterli diyor doktorlar yanı kötu bırsey yok sımdılık korkma keseyi görürsün inşallah aynı yerde ve aynı saatte kan vermeye özen göster ☺️
Denizaydin06 xEndless canım direk perşembe gitmek istediğim kadın doğuma randevu aldım o süreci bana daha doğru söyler diye düşündüm çünkü gittiğim hastaneler hiç bilgi vermeden gönderdi birazda ondan telaş yaptım sanırım 🥹
xEndless Denizaydin06 Hersey gönlünce olsun canım ınsallah iyi yapmışsın randevu almakla tedirgin olma sen ☺️
Efcmm Denizaydin06 önemli olan iki katı artması değil artması bir anda düşer zaten yükselmeyecek olsa kendini üzme kötü düşündükçe kötü olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Efcmm Denizaydin06 ben sadece bir kez beta verdim yükseliş takibi yapmadım içim içimi yedi ama yüreğimi ferah tuttum düşünüp strese sokma kendini stres daha kötü eder çünkü
Denizaydin06 Efcmm bende artık öyle yapmayı düşünüyorum bekliycem her şey güzel olucak inanıyorum canım çok sağol ❤️
Nihannaa94 Denizaydin06 merhaba 2 günde bir ortalama %60 artması gerekiyor tam olarak 2 katı olarak hesaplanmaz ayrıca her gebelik de kendine özgüdür kimseyle kıyaslamayın sonuçlarınız güzel görünüyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Denizaydin06 Nihannaa94 amin ilk olduğu için hiçbir şey bilmiyorum çok heyecanlıyım teşekkür ederim❤️