Htc03003 Kızlar çarşamba sezeryab olacagım hastane çantanıza mama koydunuzmu koyduysanız ne önerirsiniz ben koymadım kararsız kaldım zaten hastane merkezi bir yerde sütüm gelmezse hemen eşim gider alır dedim yada hastaneden veriyorlarmı bilmiyorum sormadım da
miroscumm Htc03003 hastanede veriyorlar benim doğurduğum hastanede evolvia veriyorlardı sizin özel bir marka tercihiniz yoksa koymanıza gerek yok
gokcekocyigiit Htc03003 Ben daha önce de hiç koymadım, hamd olsun gerek de kalmadı, cuma doğum var kısmetse yine koymadım, gerek olursa zaten alınır diye düşünüyorum
Queenhera Ben koydum çünkü bizim hastane annenin getirdiğini veriyormuş öyle duydum. Sütüm gelir, gelmez bilemem ne olur ne olmaz diye koydum.
Suheyle1 Htc03003 hastanede veriyolar dogum öncesi almayı düşünmüyorum cocuk doktoru artık hangisini önerirse hastaneden cıkmadan aldırmayı düşünüyorum ilk dogumumda da öyle yapmıştım
Busramnida Htc03003 ben aptamil aldım ama gerek yok çantaya koymaya ihtiyaç anında hastaneden veriyorlar ya da aldırtıyorlar ☺️ tabi kendi tercihiniz koymak isterseniz koyabilirsiniz 🌸
Handey Htc03003 benim de pazartesi doğumum var.eğer annenin sütü gelmezse yeterli olmazsa vs hastane hazırlayıp getiriyor mamayı.o yüzden ben mama almadım
Mavili1480 Htc03003 Koyacağım bebeğim emmedi özel hastane olmasına rağmen verilmedi sarılık oldu hastanede kaldık aynı hatayı birdaha yapmayacağım hipp ya da sma düşünüyorum kararsızım
Sedset Ben koymadım hatta bizim hastanede emzik biberon yasak gibisine yazılar vardı anneden kopmaması adına bebeğin onlarıda almadım yeni doğan kaşığı aldım o yüzden onu yanıma aldım süt sağma makinemi aldım bir de yanıma