incii_mom Çok şükür biz de son 99 a geldik her gün ayrı bir şeyi kafaya takarak da olsa 😅Allah bu günleri aratmasın tabi benimle aynı haftada olan var mı merak ettim sezaryen olacağı için daha az kaldı sanırım. Ufaktan doğum korkusu başladı bende☹️
incii_mom incii_mom bu arada Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her gördüğüme dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🌸
deniz_95 incii_mom bende 100😂😂 benimki de sezaryen olacak. Keşke tarihi ayarlayabilsek de ona göre sayaç tutulsa 😩
incii_mom deniz_95 tarih de belli olur inşallah çoğu gitti azı kaldı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🌸
lutka01 Kıyafet alışverişini nasıl yaptınız? Ağustos ayı için neler almak nasıl hazırlanmak lazım biliyor musunuz? Kaç zıbın kaç tulum vs
incii_mom lutka01 ben chatgpt den yardım aldım açıkçası yeni doğan için aşırı kıyafet almadım toplam 3 tane atlet gibi zıbın 4 kısa kollu zıbın 1 tane de uzun kollu zıbın aldım 4 tane hastane çıkışı aldım 1 ince tulum 4 tane de pijama aldım 1 tane de kısa kollu pijamalı takım aldım gerisini de doğduktan sonra bakarız bir kaç tane 1 3 ay arası için alıp koydum kenara o şekilde
Beyzanrcnp incii_mom bizde 119uz az önce baktım iki basamaklılara ne kadar kalmış diye 😂 çok heyecanlı bir bekleyiş