ArzuCilasun Merhabalar, 5. Haftamın içindeyim. Ara ara çok ağrım hatta sancım oluyordu. Progesterol kullanıyorum, ultrason ve tahlillerde her şey iyi çıkmasına rağmen kahverengi lekelenmem oldu. Normal mi? Düşük olur diye çok korkuyorum.
Dilek5555 ArzuCilasun olanını kullan canım ara ara benım de oluo pazartesı olmustu dün yıne oldu ılac ve ıgne kullanıyorum doktoru aradım ara ara olur ılaclarını düzenle kullan dedı
ArzuCilasun Dilek5555 ilaç ne vermişti? Bana progesterol verdi sırf Dilek5555 sağol canım. İlaç ne verdi? Bana sırf progesterol verdi, iğne vermedi hiç
FatmaSalamBayram Bende 7+3 teyim. Dün doktor muayenesinden cıktım hersey normal dedi. Eve bi geldim tuvalette peçeteme kahverengi lekelenme geldi. Bu sabahta devam ettiğini görünce aradım doktoru. Düşük tehliken olabilir dinlen dedi. Ama karnımda sancım falan yok. Bir de düşük tehlikem olsaydı dün ultrasonda görünmezmiydi? Üzüntüden kahroldum
ArzuCilasun FatmaSalamBayram FatmaSalamBayram kıyamam aynı durumdayım. Ultrasonda iyi çıktı da benim sancım ağrım oluyor ara ara... yat dinlen diyorlar da onu patronlara desinler...
1PrensAnnesi FatmaSalamBayram cnm benm hiç üzlme bende de yoktu düşük tehlikesi hep bel ağrısı kalça ağrısı kahverengi akıntı oluyodu doktor hep yat derdi ilaç vermedi hiç bana snrdan anladı ki bebşn plasentası çok aşağıda o yapıo herşeyi 27+1oldum allah seni inandrsn 3 gündr ayağa kalktığm an ölüyorum sanıorm kalça ağrısndan kanamam var bebek hareket ettkçe artıo ama çaresi yok hala ilacım yok çekiorm... hiç kahrolma yani rabbim esirgesin hep dua et allah dermansız dert vermesin yorulma dinlen herşey güzel olur 🎀
drisFatmaDemirta 5+2 günlük bebeğim benim son iki haftadır oluyor ve doktorum normal yerleşme kanaması o dedi ve hiç ilaç bile vermedi
Ferke Bende 5+4de kahve lekelenme geldi çok korkuyorum dr bir seferlik iğne ve sabah akşam progesteron verdi sizce bişey olur mu çok korkuyorum ili gündür raporluyum. Yatıyorum sürekli ayağa kalkınca kahve leke geliyor
Emine55 Ya kızlar benim geçen ayda kimyasal gebelik oldu bugünde birazcık ayakta kaldım belim ağrıdı ama şimdide bacaklarım ve kaşığımda karıncalanma gibi bi sızı var 😔şu gümlerimizi bi atlatsak
Sebla55 1PrensAnnesi benımde o sekılde ayakta bıraz dursam belim ağrıyor kacıncı haftada bellı oldu plesentanın asada oldugu
Dilek5555 ArzuCilasun benım ıkı kez kahve kırmızı karışık geldı sadece ıgne ve hap kullanıyorum canım
Gozde Hamileliğimin başından beri her ay bir kere kahverengi lekelenmem oluyor. Bel kasık ağrıları da var. Doktor kontrolünde birşey çıkmıyor bebekte plesentada kanamaya benzer problem yok. Doktor da ben de çözemedik böyle böyle 16.haftaya geldim ilaçsız iğnesiz. Beslenmeme dinlenmeme dikkat ediyorum bol bol su içiyorum. siz de tedbirli olun doktora mutlaka görünün ama korkup endişelenmeyin. Stres bunlardan daha da zararlı