melikeyimmmmm İkinci hamileliğinizde haraketleri kaçıncı haftada hissettiniz birde göbüşünüz ne zaman çıkmaya başladı😂
Talentedmom melikeyimmmmm 5.ayda çıkmaya başladı hareketleri de 16.haftadan sonra hissetmeye başladım
Fatmadmr37 melikeyimmmmm 16. Haftada hissettim ilk hareketlerini. 25 haftalik hamileyim daha yeni belli oluyor hamile olduğum 😅 bir de ikinci gebelikte daha çabuk karın büyür derlerdi
ikimelekannesi___ melikeyimmmmm ikinciyinhtırlamıyorum ama en erken 3. Gebeliğimde oldu 16 haftadan beri fark ediyorum ve 5 aylığız çıkmaya başladı göbüş
Selim_Alparslan melikeyimmmmm 20. Haftada hissettim ve ilk haftadan beri 5 aylık hamile gibiyim 🤣 şuan 21+1 haftaligiz ve aşırı gaz ve şişkinlik var doğuracak gibiyim
melikeyimmmmm Talentedmom genel olarak aynı zamanda büyüyor sanırım kaçıncı hamilelik olduğu önemli değilmiş
Selim_Alparslan melikeyimmmmm evet canım ikinci gebelik olduğu halde gec oldu ama olsun gec olsun güç olmasın 😇
melikeyimmmmm Talentedmom benim kızıma hamileyken 17 haftada hissetmiştim bakalım bu kaçıncı haftada belli edicek kendini
Aselyusra melikeyimmmmm ilkinde 5. Ayda minik çıkmıştı karnım 17. Haftada hissettim. Şu an ikinci 13 haftalık arada bir kıpırtı hissediyorum. Yeni yeni. Karnım şimdiden çıktı 😁