BirDenizAnasi Test yaptıktan sonra çift çizgi göremeyince attım. Galiba yaklaşık 1 saat geçti üzerinde hayalet çizgi gördüm garanti olsun diye ikinci bir test yaptım onda da yok gibi. Hamile olabilir miyim ? [https://mutluresim.com/images/2025/05/12/1cVACB.jpeg]
Papatyam_42 BirDenizAnasi ben iki teste de görüyorum çizgi kan vermelisin benimde başıma böyle geldi gittim kan verdim 18 betayla öğrendim canım
BirDenizAnasi Papatyam_42 Bu da başka bir görüntüsü. Hiç belli değil gibi diğeri. Bir de net olan testin zamanını geçirdim ondan olabilir mi ?
BirDenizAnasi Ubuntu Bu da başka bir görüntüsü. Hiç belli değil gibi diğeri. Bir de net olan testin zamanını geçirdim ondan olabilir mi ?
BirDenizAnasi Huzurluanne05 Bu da başka bir görüntüsü. Hiç belli değil gibi diğeri. Bir de net olan testin zamanını geçirdim ondan olabilir mi ?
Ubuntu BirDenizAnasi olabilir ama diğerinde de görüyorum ben değerin henüz çok düşükse böyle çıkması normal en garantisi kan vermen yarın sabah sağlık ocağında halledebilirsin hızlıca
Nergs92 yani iki test, ikisinde de silik çizgi var. yine tekrarla bakalım Allah’ın hakkı üçtür diyelim 😂😂
Slmcnmyeniben BirDenizAnasi artimed yada days doctor malesef ikisi de yalancı pozitif veriyor awox varsa onu alıp yapın
miroscumm BirDenizAnasi o yalancı pozitif veriyor o yüzden ama umarım sizin öyle değildir gercekten vardır ilki baya belli kan verin bence hayırlısı olsun ☺️