Songul_T Kızlar kan verdim ama sonucum yarın çıkıyor dayanamadım koyulaşma var mı diye bi test daha yaptım ve koyulaşma var 😇
Melek_yavuz Songul_T Bence e nabizina bak arada belki çıkmıştır Çünkü bazı Dr sonuç yarın çıkıyor diyor ama e nabiza akşamdan ve geceden düşüyor sonuçlar bazen
babymom2026 Allahim darısı başıma benimde Erken gebelik testinde silik çıktı ama normal testte tek çizgi çıktı
Nuriay babymom2026 hayırlı olsun gebelik belirtilerini falan yazarmısn? Benim 7 gün var çok fena kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var
Songul_T Nuriay Canım benim de neredeyse son 5 6 gündür kasık ve bel ağrım var bugün de çok azaldı çok hafif hissediyorum
Songul_T Melek_yavuz Aile hekimliğimde verdiğim için doktor görüntülemeden e nabızıma füşmüyor malesef
Busranur_mnts Songul_T Ay kız maşallah hayırlı olsun kaç çıktı değer benim detutmultur inşalah sabah test yaptım yine görmedim 11. Gün
inriii Songul_T yaaa okadar mutlı oldum ki hayırlı olsun insallah saglikli sekilde evladına kavusursun allahım banada nasıp etsin insallah isteyen herkese nasıp olsun insallh bol bol dua et bizler icin canımm ❤️❤️❤️