Benimcanimoglum_55 Kızlar merhaba, Bunlardan ev araba arsa alanlar güvenilir mi? Teslimatı zamanında yapıyorlar mı? Bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz bilenler şimdiden teşekkürler.
Gzm122 Benimcanimoglum_55 Merhaba biz emin evimden araba aldık herhangi bir sorun vs yaşamadık, kurasız olana başvurmuştuk verdiğimiz peşinata göre bize 6 ay sonrasında örnek veriyorum eylülde teslim alabilirsiniz dediler ve tam da eylül de ödememiz çıktı sahibinden araba bulduk ve aldık. Sadece araba sahibini ikna etmek biraz zor oluyor çünkü önce noterden arabayı size satmaları gerekiyor ödeme günü örnek veriyorum satışdan 5 gün sonraya veriyor. İster istemez araba sahibi de korkuyor dolandırılmaktan tek sorun bu aslında.
Seyda2323 Benimcanimoglum_55 bir tanıdığımız eminevimden ev aldı. Yani dolandırıcı olsalar ev sahibi olmazları gibime geliyor
Hasret18ayaz Benimcanimoglum_55 amcamlar eminevimden ev aldı bir sorun yasamadilsr kuzenimde araba için yazıldı Haziran’da teslim edilecek demişler bekliyorlar suanlik ama bir sorun olacağını zannetmiyorum
Esmamuaz Benimcanimoglum_55 Kuzenim 20 nisanda fuzul evden aldı hiç sorun yaşamamış Bizde eminevimden alcaz Aralıkta teslimat
Minnakpopus Baharkle hangi çevre diyor onu 🙄 dolandırıcı olabilirler mi Allah aşkına. Millet çatır çatır nakitiyle peşinatını yatırıp ne arabalar alıyor. Etrafımda böyle gırla araba alan var. Ev arsa alana denk gelmedim mutlaka vardır ama bence güzel bir fırsat
MhysaTheGreat Baharkle enflasyon olan bir ülkede kurra usulü girip hemen çıkmasını bekledikleri için öyle şeyler söylüyor olabilirler peşinat ödeyip kurra değil de belli bir miktara net girerseniz o ay alabiliyorsunuz ister ev ister araba ister arsa. Velevki istediğinizi bulamadınız daha yüksek bir miktar için o parayı peşinat gösterebilirsiniz vs vs
Gzm122 Baharkle Bizde öyle çok duymuştuk ama emin evime kefilim araba aldık ve hiç bir sorun yaşamadık çok şükür
Gzm122 Hasret18ayaz Haziranda teslim dedilerse doğrudur çünkü biz ve bizimle birlikte emin evime katılan 3 arkadaşımız söz verdikleri ayda aldık arabamızı
Gofretinannesi Benimcanimoglum_55 bunlar yüzünden birikmiş paramdan oldum sakın bulaşmayın hepsi yalancı
Benimcanimoglum_55 Gofretinannesi nasıl bir olay yaşadınız anlatabilir misiniz biz de bilgilenmiş oluruz