Sevgilimmmmmmm Kasılmalarım vardı doktor 28. haftada vermişti. Bırakayım mı sizce artık randevuma daha 1 hafta var soramiyorum doktora
Merve-metin Sevgilimmmmmmm magnezyumu bırakırsan bacak krampların artar ben doğuma kadar kullanmıştım
Ayc61- Sevgilimmmmmmm 34. Haftada bebeğimin başını bir tık fazla aşağıda gördü doktorum açılma ve sancı yoktu sonra magnezyum başlattı şükür atlattık 37+3 şuan magnezyumu bıraktırdı doktorum ama doktoruna danış ona göre bırak bence telden sekreterinden falan ulamadın mı doktora
Devranmom Sevgilimmmmmmm bende şuan 37 haftadayim yeni kullanmaya başladım kasılma çok var sizin kasilmalarnl durdu mu
Sevgilimmmmmmm Merve-metin az önce bir postta gördüm doğuma yakın bırakılması gerekiyor diyorlar ama kasılma olsun diye. Ki zaten kullanmama rağmen bacaklarıma hep kramp giriyor
Merve-metin Sevgilimmmmmmm o zaman kontrole kadar kullanın ben kullanmıştım doğum anına kadar yanlış yönlendirmekte istemem
bktgkce İdare edebiliyorsanız gerek yok bence. Ben dojturuma kramplarım oluyor ama kullanmak istemiyorum demiştim kullanma dedi. İlk hamileliğimde kullandım 41 haftalık hiç belirti yoktu suni ile doğum yaptım
Ayse0434 Ben kullanıyorum ve kasılmaları çok net hissediyorum sürekli yani hissetmiyorsun diyenler var bende okumuştum burda yazanlar vardı da bilmiyorum ne kadar doğru acaba 🤭🌸