Nefesfida zelowe 3 bucuk aya giriyorum biraz azaldı ama tam geçmedi 4 ayda gecer fiye tahmin ediyorum hormonlardan tükürük bezşerimiz fazla calışıyormuş
Haticealasahin zelowe ilk defa duydum hamilelikte benim cok yorulunca olurdu bekarken ozellikle agzim acik uyurdum sukur gecti 😂
Bebegimbenim zelowe Canım büyük ihtimalle reflü olmuştur sende bende öyleyim mide asidini tükürük zannediyorsun
Tuselizya Adencanan ay çok güldüm 🤣🤣🤣 canım oluyormuş normalmiş salya artışı hahahaha bende Arada akıtıyorum dudağımın kenarindan 🤣🤣🤣🤣
zelowe Adencanan hamileliğimin 6.haftasında başladı. Annemde tükürüyormus agzım sürekli tükürük salgılıyor
zelowe Nefesfida evet doğru diyosunuz; geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum; burnumdan geldi bu hamilelik
Adencanan Tuselizya valla o kadar çok şaşırdım ki ben hiç tüküren hamiş duymamıştım 😊 ama tabiki bir rahatsızlıktır öğrenmiş oldum allah herkesin yardımcısı olsun hep böyle küçük rahatsızlıklar olsun yeterki 😊
Yasminzuyka Ay ben de de var sorma agzim suyla doluyor surekli bi tukurme hissi dislerini fircala birazcik rahatlatiyor. Ama dis macununh da organik olmasina dikkat et bende vok bulanti kusma var o yuzden gunde 6-7 defa fircaliyorum dislerimi... Mide asidinin fazlaligindan kaynaklaniyor galiba asidi alacak seylerde yiyebilirsin leblebi gibi...
zelowe Yasminzuyka beni anlayan biri çıktı.dedikleriniz çok doğru uygulayacağım.allah yardımcımız olsun.tesekkur ederim çok çok
zelowe Bebegimbenim bu hamilelikte reflüden tut aklıma gelmeyen şeyler başıma geldi.berbat bir süreç.
Nurrrrr Canım bazende Alışkanlık haline geliyor gerçekten bir kere tükkürünce insan sürekli tükürmeye başlıyor Lama gibi 🤭
zelowe MugeIk hahahahahahaha😂😂 ya bu ne rezillikti; hiç mi iyi bir tarafı olmaz bu hamileliğimin ahhhh ahhhhhhh