babymomdad_ kızlar sabah aç karna evde ölçüm yaptım aç karna - 130 tok karna - 293 çıktı sizce yüksek mi
Minnakpopus babymomdad_ Tok karnına baktığınıza nasıl baktınız? Anormal yüksek çıkmış geldi bana açıkçası emin misiniz
Gmry babymomdad_ tokluğunuz çok yüksek çıkmış ilk 1. Saat 140ı geçmemesi gerekiyor 1. saattemi ölçtünüz yada cihazınızın doğru ölçtüğünden eminmisiniz
Asya1122 babymomdad_ yüksek bende de gebelik şekeri var . Ama ölçtüğünüz cihaz yeni mi ölçüm çubukları yeni mi. Bunlar önemli
babymomdad_ Asya1122 Aliaras2022 ya cihazım bozukmuş şimdi eczaneye götürdüm cihazı bozuk dediler çok korktum sabahran beri
Ayshababy babymomdad_ yükleme yapılmadımı cihaz yanlış olabilir mi çok yüksek insülin kullanılması gerek bu değerlere açlık 95 altı tokluk 140 olması gerek
Ayshababy babymomdad_ ilk lokmanızdan 1 saat sonra ölçüm yapmanız gerek yeni cihaz alıp deneyin inşallah bu kadar yüksek değildir
panikprenses babymomdad_ yemekten bir saat sonra olcum yapmaniz gerekiyor benim doktorum bu sekilde olcumun dogru oldugunu soylemisti